Indijos mieste įsikūrusi bendrovė „Tata Motors“ pristatė naują elektrinį automobilį, kuris bus žinomas kaip „Curvv EV“. Pirmasis masinei rinkai skirtas kompanijos kupė visureigis pasižymi labai agresyvia kaina ir dėmesio vertomis savybėmis.

Naujasis „Curvv EV“ sukurtas pagal „Tata“ antrosios kartos EV architektūrą, standartiniame variante turi 45 kWh bateriją, o ilgo nuotolio versijoje – 55 kWh akumuliatorių. Standartinio varianto nuvažiuojamas atstumas pagal ARAI matavimus siekia 502 km, o ilgo nuvažiavimo varianto – 585 km.

Automobilis palaiko palyginti kuklų 70 kW nuolatinės srovės greitąjį įkrovimą, tačiau tai leidžia per 15 minučių nuvažiuojamą atstumą padidinti 150 km.

„Curvv EV“ pasižymi išskirtiniu kupė siluetu su nuožulnia stogo linija, skiriančia jį nuo tradicinių visureigių. Jo priekinėje dalyje yra per visą priekį besidriekianti LED DRL juosta ir žemiau išdėstyti priekiniai žibintai. Nors „Curvv EV“ turi bendrų dizaino bruožų su „Tata Nexon“, jis išsiskiria tokiais unikaliais elementais kaip 18 colių lengvojo lydinio ratlankiai ir į apačią įleistos durų rankenos.

Naujasis „Tata Motors“ elektromobilis siūlo gana erdvią 500 litrų talpos bagažinę, didelį informacinių ir pramoginių technologijų jutiklinį ekraną ir skaitmeninį prietaisų skydelį. Aukštesnėse komplektacijose taip pat palaikomos 2 lygio pažangiosios pagalbos vairuotojui sistemos (ADAS).

Bazinė „Curvv EV“ versija bus parduodama už maždaug 19 400 eurų, o aukščiausios komplektacijos ilgo nuotolio variantas kainuos apie 24 400 eurus. Informacijos apie tai, ar šis elektromobilis bus prieinamas už Indijos ribų – nėra pateikiama.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas