Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad tai nebus vienintelis „Xiaomi“ elektromobilis ir dar šiemet galime išvysti ir antrojo modelio. Kuris laikas Kinijos bendrovė nepateikė jokio komentaro apie galimą „SU8“ modelio pristatymą, tačiau dabar paaiškėjo, kad naujo automobilio pristatyti neplanuojama.

„Xiaomi“ viešųjų ryšių vadovas Wangas Hua patvirtino, jog bendrovė neketina pristatyti „Xiaomi SU8“ elektrinio automobilio. Dabar jau aišku, kad ankstesni gandai apie dar šį mėnesį galintį įvykti pristatymą buvo klaidingi. Tiesa, tokios kalbos vis tiek netyla.

Po to, kai „Xiaomi“ patvirtino, jog artimiausiu metu neketina pristatyti „SU8“ modelio, daugelis pradėjo spėlioti, kad galime sulaukti „Xiaomi SU9“ varianto. Internete taip pat buvo pasirodę ir galimo visureigio nuotraukos, o tokio modelio pristatymo tikimasi kitąmet.

Vertėtų nepamiršti, kad „Xiaomi“ nuolat susiduria su įvairiomis pirmojo savo elektromobilio gamybos problemomis. Vos tik jam pasirodžius prekyboje – laukimo laikas ženkliai išaugo, tačiau dabar gamintojas yra stabilizavęs situaciją, o birželį pardavė daugiau nei 10 tūkst. automobilių.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas