Didžiosios Britanijos leidinio „AutoCar“ teigimu, elektrinis „Audi RS6“ sedanas bus parduodamas 2025 m. – praėjus metams po „A6 e-tron“ pristatymo. RS6 EV jau buvo pastebėtas bandymų metu ir turėtų turėti žymiai daugiau galios nei šiuo metu parduodama versija su vidaus degimo varikliu.

Kaip ir „A6 e-tron“, elektrinis RS6 bus pagrįstas nauja VW grupės „Premium Platform Electric“ (PPE) važiuokle. Pirmoji transporto priemonė, naudosianti šią platformą, bus „Porsche Macan EV“, kuri debiutuos šių metų pabaigoje.

Koncepcinė „A6 e-tron“ versija buvo pristatyta 2021 m. ir žadėjo 435 mylių WLTP diapazoną, žymiai daugiau nei bet kuris dabartinis „Audi“ elektrinis pasiūlymas. „Audi“ taip pat teigė, kad „A6 e-tron“ turės 270 kilovatų greitą įkrovimą, o tai leis pasiekti 186 mylių atstumą vos per 10 minučių.

Dviejų variklių „A6 e-tron“ turės maždaug 470 arklio galių, o 60 mylių per valandą greitį pasiekti prireiks vos 4 sekundžių. Taip pat bus galima įsigyti pradinio lygio galinių ratų pavaros modelį, kuris, kaip teigia „Audi“, pasižymės geriausiu efektyvumu. Tuo tarpu tikimasi, kad RS6 variantas turės daugiau nei 700 AG, o 0–60 mylių per valandą greitis bus pasiekiamas per mažiau nei 3 sekundes, su sąlyga, kad jis norės konkuruoti su panašiais modeliais.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas