Nuolat tobulėjame ir ieškome pažangiausių sprendimų, kurie leistų geriau atliepti elektromobilių vairuotojų poreikius. „Ignitis ON“ programėlės atnaujinimas – svarbus žingsnis, užtikrinant geresnę patirtį įsikraunant elektromobilį. Taip rašoma bendrovės internetinėje svetainėje.

Artėjant dideliems atnaujinimams – „Ignitis ON“ programėlės naudotojai el. paštu buvo informuoti apie planuojamus programėlės atnaujinimus. Išplatintame pranešime teigiama, kad pokyčiai leis toliau tobulinti aplikaciją, ją papildyti naujomis funkcijomis ir užtikrinti dar geresnę paslaugų kokybę.

Tiesa, „Ignitis“ informuoja, kad dėl programėlės atnaujinimo naktį iš šeštadienio į penktadienį, rugsėjo 1 dieną, nuo 05:00 val. galimi įkrovimo sesijų sutrikimai.

Jeigu programėlėje esate įjungę automatinius naujinimus – jūs jau pasiruošę atnaujinimui, rašoma „Ignitis ON“ pranešime. Tačiau jeigu automatinių naujinimų nesate įsijungę – tuomet jums teks atnaujinti šią programėlę rankiniu būdu.

Verta paminėti ir tai, jog atnaujinant savo „Ignitis ON“ paskyrą, gali tekti pašalinti ir iš naujo įdiegti programėlę. Pažymima, kad naudotis naujausia programėlės versija galėsite tik tuomet, kai atnaujinsite savo duomenis – prisijungimo slaptažodį ir mokėjimo būdą.

Pasikeisti slaptažodį ir pridėti mokėjimo kortelę galėsite nuo rugsėjo 1 dienos.

Kaip pasikeisti „Ignitis ON“ prisijungimo slaptažodį?

  1. Norėdami atnaujinti slaptažodį, atsidarykite „Ignitis ON“ programėlę.
  2. Dešiniajame viršutiniame kampe pasirinkite lietuvių kalbą.
  3. Spauskite „Pamiršote slaptažodį?“ ir nurodykite ankstesnėje programėlės versijoje naudotą el. pašto adresą.
  4. Sekite slaptažodžio atnaujinimo instrukcijas, kurias gausite nurodytu el. paštu.

Atkreipiame jūsų dėmesį, kad keisdami slaptažodį turite sugalvokite tokį, kurį būtų sunku atspėti ar nulaužti. Tai reiškia, kad turite panaudoti bent 12 simbolių, įskaitant mažąsias ir didžiąsias raides, skaitmenis bei specialiuosius ženklus.

„Ignitis“ taip pat dalinasi informacija, kuri bus aktuali verslo klientams. Bendrovės pranešime pažymima, jog turint kredito limitą, jūsų numatytas mokėjimo būdas liks toks pats, todėl nebūtina pridėti mokėjimo kortelės. Pridėjus kortelę, turėsite galimybę tęsti naudojimąsi paslauga pasibaigus kredito limitui.

„Programėlės atnaujinimas – tik vienas iš pokyčių, kuriuos ketiname pristatyti šiais metais. Nuolat dirbame, kad jums galėtume pasiūlyti pažangesnius sprendimus ir patogesnes paslaugas“, – teigiama laiške, kurį gavo „Ignitis ON“ naudotojai.

„Ignitis ON“ naujoje programėlės versijoje galės matyti informaciją realiu laiku, įkrovimo sesijos rezultatus, o taip pat gaus pagalbą, kuri teikiama 24 valandas per parą. Naudotojai turės patogius apmokėjimo būdus, kurie leis prisidėti keletą mokėjimo kortelių.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas