Pasiruoškite kitai vasarai jau dabar: pigų ir kokybišką paspirtuką dabar galite įsigyti už mažiau nei 250€

Lukas Snarskis

2021-10-09, 16:30 (atnaujinta 2024-06-03, 11:37)

0 komentarų
Pasiruoškite kitai vasarai jau dabar: pigų ir kokybišką paspirtuką dabar galite įsigyti už mažiau nei 250€

Vasara jau baigėsi, o netrukus už mūsų langų pasirodys ir žiema, o tai reiškia ir tai, jog dabar puiki proga pasiruošti kitam vasaros sezonui. Niekam ne paslaptis, jog elektriniai paspirtukai tapo neatsiejama mūsų šiltojo sezono dalis, o pasibaigęs sezonas leidžia įsigyti puikių produktų už gerokai žemesnę kainą.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar puiki proga pasiruošti kitų metų vasarai. Mūsų partneriai siūlo įsigyti „Niubility N2“ elektrinį paspirtuką, kurio kaina šiuo metu siekia vos 239,99 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą CCN2B. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o taip pat, vertėtų žinoti, jog ši transporto priemonė jus pasieks iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuoja itin greitą pristatymą į jūsų namus.

Visų pirma, „Niubility N2“ yra vienas naujausių šios bendrovės elektrinių paspirtukų, kuris buvo sukurtas kaip „N1“ modelio atnaujinimas. Lyginant su jo pirmtaku, naujoji versija turi gerokai didesnius ratus, galingesnį variklį, talpesnę bateriją, o tai nulėmė ir išaugusį nuvažiuojamą atstumą. Tačiau pažvelkime į viską iš eilės.

Nors „Niubility N2” kainuoja beveik perpus pigiau, nei konkurentas iš „Xiaomi” stovyklos, tai nereiškia, kad jis pigus kiniškas plastmasiukas. Gamintojas paspirtuko rėmą pagamino iš kokybiško anoduoto aliuminio, todėl juo gali važiuoti net ir 120kg sveriantys asmenys. Be to, paspirtuko konstrukcija sukonstruota taip, kad jį būtų galima sulankstyti vienu rankos judesiu - tai tetruks 3 sekundes. Labai patogu, jei norite jį užsinešti laiptais į butą ar nusivežti prie jūros.

Gamintojas deklaruoja, kad įmontuoto elektrinio motoro galia siekia 350W. To pakanka, kad paspirtukas įsibėgėtų iki 25km/h. Galbūt ir neatrodo įspūdingai, tačiau toks greitis padės išvengti traumų ir neišgąsdins pirmąkart ant elektrinio paspirtuko užlipusių vyresniųjų ar vaikų. Pastariesiems pravers reguliuojamas vairo aukštis.

Kalbant apie ištvermę, gamintojas deklaruoja 27 km – 32 km nuvažiuojamą atstumą, ko visiškai pakanka pasivažinėjimams ir netgi vienam kitam nuvažiavimui iki darbo. Galų gale ir pati baterija kraunasi ne amžinai – pilnas įkrovimas trunka maždaug 5 – 6 valandas.

Bendrovė nepamiršo ir važiavimo komforto. Ilgesnis vairas leis patogiai įsikibti ir riedėti ilgus, o 10 colių orinės padangos sugers lietuviškiems keliams būdingus nelygumus, leisdamos neišsibarškinti dantų. Mėgstantys realiu laiku stebėti važiavimo duomenis bus patenkinti nedideliu ant vairo esančiu ekranėliu, kuriame atvaizduojamas greitis, nuvažiuotas atstumas ir kita informacija.

Tuo metu saugumo kategorijoje reikiam paminėte itin efektyvius diskinius stabdžius, aplinkinius įspėjantį skambutį ir galingas priekinę bei galinę lempas.

Kaip jau minėjome, mūsų partneriai siūlo įsigyti „Niubility N2“ elektrinį paspirtuką, kurio kaina šiuo metu siekia vos 239,99 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą CCN2B. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o taip pat, vertėtų žinoti, jog ši transporto priemonė jus pasieks iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuoja itin greitą pristatymą į jūsų namus.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas