Kaip rodo apklausos, viena svarbiausių priežasčių, dėl kurios gyventojai nesirenka elektromobilio – per aukšta kaina. Taip manantys jau sulaukė gerų žinių: Vokietijoje naudotų elektromobilių pasiūla daugiau nei 40 proc. viršija paklausą, o tai tam tikrais atvejais kainą mažina net ir trečdaliu.

Bilis.lt šiandien kviečia jus pažvelgti į transporto priemones, kurios sulaukia daugiausiai susidomėjimo Vokietijoje. Vokiški automobiliai mėgstami visame pasaulyje dėl neprilygstamos inžinerijos, našumo ir stiliaus. Tačiau kokie automobiliai Vokietijoje yra populiariausi?

Žvelgiant į „Google“ paieškų užklausas – vokiečiai daugiausiai domisi „Tesla Model Y“ elektriniu automobiliu. JAV bendrovės sukurtas modelis geriausiai žinomas dėl pažangių technologijų, nulinės taršos ir mažų eksploatavimo išlaidų.

Šis kompaktiškas elektrinis visureigis yra labiausiai ieškomas Vokietijoje – „Google“ paieškos sistemoje buvo atlikta daugiau nei 2 mln. paieškos užklausų. Be to, „Model Y“ pateko į Vokietijoje labiausiai perkamų automobilių modelių dešimtuką.

Antroje vietoje rikiuojasi dar vienas „Tesla“ elektrinis automobilis – tai „Model 3“. Per pastaruosius 12 mėnesių vokiečiai galiniais ratais varomo automobilio ieškojo maždaug 1 812 000 kartų. „Tesla Model 3“ taip pat pateko į labiausiai perkamų automobilių modelių dešimtuką visoje šalyje.

Tarp penkių populiariausių automobilių taip pat patenka ir „Fiat 500“, „Audi A3“ ir „Škoda Kodiaq“. Šie trys modeliai sulaukė atitinkamai 1,75 mln., 1,63 mln. ir 1,6 mln. „Google“ paieškos užklausų. Dešimtuke taip pat randame „Volkswagen Tiguan“, „Opel Corsa“, „BMW X1“, „Dacia Sandero“ ir „Volkswagen T Roc“.

Akivaizdu, kad Vokietijoje susidomėjimas elektriniais automobiliais yra ganėtinai didelis, tačiau šioje šalyje vis dar populiarūs išlieka ir hibridiniai ar vidaus degimo varikliais aprūpinti modeliai.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas