Kalbos apie „Xiaomi“ kuriamus elektrinius automobilius sklando jau daugiau nei metus. Dar 2022 metų rugsėjo mėnesį, kompanijos atstovai užregistravo naują kompaniją, kuri yra skirta būtent automobilių sektoriui. Naujasis padalinys veiks po „Xiaomi EV, Inc.“ vardu, o šios bendrovės kapitalas siekia 1,55 mlrd. JAV dolerių.

„Xiaomi EV“ jau ruošiasi ir pirmajai viešai spaudos konferencijai, kuri bus surengta gruodžio 28 dieną. Pranešama, jog renginio metu bendrovės atstovai ketina didžiulį dėmesį skirti inovacijoms, o naujų produktų pristatymo tą dieną nėra tikimasi. Apie tokius planus „Xiaomi“ atstovai paskelbė savo „Weibo“ paskyroje.

„Xiaomi“ generalinis direktorius Lei Junas patikslino, kad renginys bus skirtas tik technologijoms, taip išsklaidydamas ankstesnius gandus apie netrukus įvyksiantį pirmojo „Xiaomi“ elektromobilio „SU7“ debiutą. Panašu, kad Kinijos technologijų milžinė laikosi automobilių pramonėje įprastos laipsniško pristatymo strategijos, kai prieš oficialų pristatymą vykstantys renginiai sukelia šurmulį, o vėliau leidžia pasiekti ir daugiau pradinių užsakymų.

Priminsime, jog dar nepristatytas „Xiaomi“ elektrinis automobilis neseniai buvo pastebėtas ir Kinijos greitkelyje. Nors transporto priemonė ir buvo užmaskuota, tačiau akivaizdu, kad tai yra pirmasis bendrovės automobilio modelis. Maža to, kai vaizdo įrašą užfiksavęs asmuo padidino greitį, norėdamas prie jo priartėti, prototipo vairuotojas tai suprato ir dar stipriau spustelėjo pedalą, persirikiuodamas į kitą eismo juostą, kad atsikratytų improvizuoto paparacio, galimai važiuodamas daugiau nei 200 km/val. greičiu.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas