Formulės 1“ dizaino guru Adrianas Newey, kurio kūriniai padėjo iškovoti 25 pasaulio čempionų titulus, 2025 metų pradžioje taps laisvuoju agentu, kai oficialiai paliks „Red Bull“ komandą. Iš pradžių atrodė, kad jis keliauja į „Ferrari“, tačiau toks perėjimas veikiausiai neįvyks.

Italų leidinys „Autosprint“ teigia, kad iš tikrųjų A. Newey jau pasiekė susitarimą dėl 100 mln. JAV dolerių vertės sutarties su „Aston Martin“. Į tokias kalbas sureagavo ir G.Steineris.

Nors buvęs „Haas“ komandos vadovas negali tvirtai pasakyti, kokia ateitis laukia A. Newey, jis mano, kad persikėlimas į „Ferrari“ yra „labai mažai tikėtinas“. Tačiau, sprendžiant iš jo žodžių apie milijardieriaus savininko Lawrence’o Strollo projektą, „Aston Martin“ yra ta komanda, kur gali pakrypti A. Newey žvilgsnis.

„Adrianas yra genialus ‚Formulės-1‘ bolidų kūrėjas, – sakė G. Steineris. „Nemanau, kad jis gali persikelti į „Ferrari“, bet ką aš galiu žinoti? Manau, kad ir jis pats dar nežino, kur keliaus toliau. Vien todėl, kad visi manė, jog jis persikels į „Ferrari“, nereiškia, jog jis taip ir padarys“.

G. Steineris spėja, kad A. Newey galbūt nenori persikelti į Italiją arba jis gavo tokį „Aston Martin“ pasiūlymą, jog jo atsisakyti yra tiesiog neįmanoma. Tas, žinoma, neturėtų stebinti, atsižvelgiant į tai, jog komandą valdo L. Strollas, kuris siekia savo komandą paversti lyderiaujančia visame „Formulės 1“ čempionate.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas