Dar prieš prasidedant šių metų „Formulės 1“ sezonui tapo aišku, kad „Mercedes“ lenktynininkas Lewisas Hamiltonas persikels į „Ferrari“ gretas. 2025 metais įsigaliojantis perėjimas kėlė didžiules aistras, taip pat buvo spėliojama, kas jį pakeis sidabrinių strėlių komandoje.

„Mercedes“ pagaliau patvirtino, kad Andrea Kimi Antonelli kitais metais pakeis L. Hamiltoną. Jaunasis italas kelis mėnesius buvo plačiai linksniuojamas kaip kandidatas į šią vietą šalia George’o Russello. Į šią vietą žiniasklaidoje buvo sodinamas ir „Red Bull“ lyderis Maxas Verstappenas.

Ir nors A.K. Antonelli šį sezoną „Formulė 2“ čempionate patyrė daugiau sunkumų nei tikėtasi, „Mercedes“ vadovai yra įsitikinę, kad matė pakankamai jo patirties ir jo bandymų su „Formulės 2“ mašinomis, kad būtų tikri, jog jis yra tinkamas žmogus prisijungti prie ekipos jau kitame sezone.

„Mūsų 2025 m. lenktynininkų sąraše – patirtis, talentas, jaunystė ir didžiulis greitis. Džiaugiamės tuo, ką George’as ir Kimi atneš komandai ne tik kaip atskiri vairuotojai, bet ir kaip partnerystė. Mūsų naujoji sudėtis puikiai tinka kitam mūsų istorijos skyriui pradėti. Tai taip pat liudija mūsų jaunimo programos stiprumą ir mūsų tikėjimą namuose užaugintais talentais“, – aiškino „Mercedes“ vadovas Toto Wolffas.

Džiaugsmo neslėpė ir jaunasis italas, kuris teigė, kad tai yra nuostabus jausmas ir džiaugėsi, kad galės lenktyniauti kartu su kitu „Mercedes“ atstovu G.Russelu.

Įdomu tai, jog „Mercedes“ šias naujienas paskelbė po ne itin sėkmingo K.A. Antonelli debiuto už naujosios savo komandos vairo. Pirmoje Italijos GP treniruotėje jis užėmė G. Russello vietą, tačiau po keleto ratų nesuvaldė bolido ir rėžėsi į padangų atitvarą.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas