Jau kuris laikas buvo kalbama, kad jaunasis Andrea Kimi Antonelli yra vienas realiausių kandidatų pakeisti į „Ferrari“ išvykstantį Lewisą Hamiltoną. Panašu, kad tokios kalbos jau netrukus turėtų virsti realybe. Pranešama, kad K. Antonelli jau pasirašė sutartį su „Mercedes“.

Įvairūs su „Formule 1“ susiję šaltiniai skelbia, jog jaunasis lenktynininkas sudarė sutartį pagal formulę 2+1 ir jau 2025 metų sezono metu sėsis prie „Mercedes“ vairo. Negana to, komanda planuoja surengti specialią ceremoniją, kuri yra numatyta Italijos GP savaitgalio metu.

„Tikimasi, kad Lewisas Hamiltonas ir Kimi Antonelli surengs simbolinę mini perdavimo ceremoniją“, – teigia RTL. Monza buvo pasirinkta kaip tinkamiausia vieta, kadangi jaunuolis yra italas, o tuo pačiu tai yra ir „Ferrari“ namų lenktynės, kur persikelia L.Hamiltonas.

Perduodant estafetę bus simboliškai parodyta, kad L.Hamiltonas perduoda specialų deglą K.Antonelli. Britas „Mercedes“ komandoje dirbo daugiau nei dešimtmetį, o dabar savo pasitikėjimą ir atsakomybę perduos jaunajam.

K. Antonelli užduotis pakeisti L.Hamiltoną neabejotinai bus itin sudėtinga. Jis yra sėkmingiausias visų laikų komandos lenktynininkas ir nuo 2013 metų, kai prisijungė prie komandos, laimėjo šešis pasaulio čempionatus. Tačiau „Mercedes“ komandos vadovas Toto Wolffas tiki 17-metų vaikino galimybėmis ir vadina jį būsimu pasaulio čempionu.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas