„Red Bull“ komandos atstovai paskelbė, kad skundą prieš Ch. Hornerį parašiusios buvusios darbuotojos apeliacija buvo atmesta. Ji mėgino apskųsti „Red Bull“ vadovą išteisinusį sprendimą, tačiau tai nedavė jokių vaisių.

Darbuotoja, kuri buvo nušalinta nuo pareigų dėl tyrimo išvadų, nusprendė apskųsti tyrimo išvadas. Ši apeliacija, kurią nagrinėjo kitas nepriklausomas advokatas, taip pat buvo atmesta, ketvirtadienį pranešė „Red Bull GmbH“.

2024 metų „Formulės-1“ sezono išvakarėse Ch. Horneris susidūrė su „Formulės-1“ komandos darbuotojos įtarimais dėl netinkamo elgesio, todėl „Red Bull“ atliko vidaus tyrimą, kuriam vadovavo nepriklausomas advokatas.

„Šių metų pradžioje buvo ištirtas prieš Christianą Hornerį pateiktas skundas. Jis buvo išnagrinėtas pagal bendrovės skundų nagrinėjimo procedūrą, paskiriant nepriklausomą ekspertą, kuris skundą atmetė“, – rašoma pranešime spaudai.

Komandos atstovai pažymėjo ir tai, jog „Red Bull“ gerbia visų savo darbuotojų privatumą ir šiuo metu daugiau viešų komentarų šiuo klausimu neteiks.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas