„Red Bull“ patvirtino oficialiai: dar du metus komandos garbę F1 pirmenybėse gins meksikietis S.Perezas

Arnas Balčiūnas

2024-06-04, 19:23

0 komentarų

2023 metų F1 sezonas dovanojo gausybę rekordų ir emocijų, o pasibaigus Abu Dabyje vykusioms lenktynėms turėjome vos vieną nežinomąjį. Visos komandos jau turėjo lenktynininkus 2024 metų „Formulės 1“ sezonui, išskyrus „Williams“.

„Red Bull“ patvirtino oficialiai: dar du metus komandos garbę F1 pirmenybėse gins meksikietis S.Perezas

Po šių metų „Formulės 1“ sezono baigiasi daugelio lenktynininkų kontraktai su jų ekipomis. Per pastarąsias savaites jau matėme keletą naujienų apie pratęstus kontraktus, o dabar naujienos atkeliauja ir iš „Red Bull“ stovyklos.

„Red Bull“ paskelbė, jog komandos sudėtyje ir toliau matysime meksikietį Sergio Perezą, kuris už ekipos bolido vairo bus iki 2026 metų sezono. Tokią informaciją patvirtino ir Milton Keinso komandos atstovai.

Lenktynininko kontraktas turėjo baigtis po šio sezono, tačiau dabar jau aišku, jog „Red Bull“ garbę jis gins dar bent du sezonus. Šis „Red Bull“ žingsnis atliktas itin įtemptoje vairuotojų rinkoje, kai dauguma komandų dar nepatvirtino pilnos sudėties, o užkulisiuose vyksta daugybė pokalbių.

Kalbėdamas apie pratęstą kontraktą, meksikietis teigė, jog yra labai laimingas galėdamas susieti savo ateitį su „Red Bull“.

„Lenktyniauti „Oracle Red Bull Racing“ komandoje - tai iššūkis kaip niekur kitur, tiek trasoje, tiek už jos ribų. Džiaugiuosi galėdamas likti čia ir dar dvejus metus tęsti mūsų kelionę kartu bei prisidėti prie šios komandos didingos istorijos. Būti komandos dalimi yra didžiulis iššūkis, kuris man labai patinka“, - kalbėjo S.Perezas.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas