„Mercedes“ pagaliau patvirtino, kad Andrea Kimi Antonelli kitais metais pakeis Lewisą Hamiltoną. Jaunasis italas kelis mėnesius buvo plačiai linksniuojamas kaip kandidatas į šią vietą šalia George’o Russello.

Ir nors A.K. Antonelli šį sezoną „Formulė 2“ čempionate patyrė daugiau sunkumų nei tikėtasi, „Mercedes“ vadovai yra įsitikinę, kad matė pakankamai jo patirties ir jo bandymų su „Formulės 2“ mašinomis, kad būtų tikri, jog jis yra tinkamas žmogus prisijungti prie ekipos jau kitame sezone.

„Mercedes“ vadovas Toto Wolffas atskleidė, kad sprendimą priėmė praėjus vos penkioms minutėms nuo žinios apie L. Hamiltono persikėlimą į „Ferrari“.

Paklaustas, kada apsisprendė dėl savo pageidaujamo varianto pakeisti Hamiltoną, T. Wolffas sakė, kad iš karto nusprendė dėl K.A. Antonelli, kai Hamiltonas pranešė jam apie savo perėjimą į „Ferrari“ sausį.

„Apsisprendžiau praėjus penkioms minutėms po to, kai Lewisas Hamiltonas man pranešė, kad keliauja į „Ferrari“. Aišku, aptarinėjome kitas galimybes, taip pat pasilikome Maxo (red. past. Maxo Verstappeno) idėją. Visiškai jos neatsisakėme pažvelgę į tai, kas nutiko „Red Bull“, bet instinktyviai, būtent tokios sudėties su šiais dviem visada norėjau“, – sakė „Mercedes“ vadovas.

T. Wolffas teigė, kad šeštadienio pranešimas reiškia, jog „Mercedes“ artimiausiu metu apsistojo ties Russello ir Antonelli vairuotojų sudėtimi, nors „Mercedes“ neaiškiai kalbėjo apie italo sutarties sąlygas.

„Šie du yra ateitis. Jie buvo ir bus „Mercedes“ vairuotojai, todėl su George’u ir Kimi turime sutartis, kurios galioja kur kas ilgiau ir yra labai sudėtingos opcijų požiūriu ir pan.“, – aiškino T.Wolffas.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas