Dakarui besiruošiantis L.Kancius pateikė siurprizą: lietuvis jau artėja link Saudo Arabijos, tačiau kelias dienas treniruosis kitoje vietoje

Lukas Snarskis

2023-12-30, 07:45 (atnaujinta 2024-06-03, 11:44)

0 komentarų

Artėjantis Dakaro ralis svarbus ne tik dėl to, kad tai bene sunkiausias iššūkis lenktynininkams viso sezono metu, bet ir todėl, kad tai pirmasis pasaulio rali-reido čempionato etapas. 2024 metų Dakare išvysime ir nemažai lietuvių.

Dakarui besiruošiantis L.Kancius pateikė siurprizą: lietuvis jau artėja link Saudo Arabijos, tačiau kelias dienas treniruosis kitoje vietoje

2024 metų Dakaro raliui jau ruošiasi daugelis dalyvių, o iki Saudo Arabijoje vykstančio ralio pradžios lieka vos savaitė. „Story Racing S.R.O.“ komandos lenktynininkas Laisvydas Kancius ir vėl startuos keturračių klasėje ir dabar atskleidė netikėtą žinią.

Savo „Facebook“ paskyroje lenktynininkas pasidalino naujienomis iš savo pasiruošimo. Pasirodo, L.Kancius atvyko į Abu Dabį, kur surengs trumpą treniruočių stovyklą. Lietuvis jau pradėjo treniruotes ir neslėpė džiaugsmo, jog vėl gali grįžti į kopas. Tiesa, čia jis užsibūti neketina.

„Story Racing S.R.O.“ komandos atstovas atskleidė, jog jau už kelių dienų ketina keliauti į Saudo Arabiją, kur taip pat ketina surengti keletą trumpų treniruočių ir tuomet jau ketina laukti 2024 metų Dakaro ralio starto.

Priminsime, jog L.Kancius Dakare debiutavo dar 2021 metais ir tuomet keturračių klasėje užėmė septintą vietą. Lietuvis į vieną sunkiausių ralių sugrįžo ir 2022 metais ir po antrojo etapo rikiavosi pirmoje pozicijoje, tačiau tolimesnę kelionę nutraukė techninės problemos.

2023 metais L.Kancius ir vėl susidūrė su nemažai techninių problemų. Ir nors lietuvis laimėjo du Dakario ralio etapus, tačiau bendroje įskaitoje teko tenkintis tik septintąja vieta.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas