Elektrinių „Audi“ komandų košmaras Dakare – tęsiasi: trasoje sustojo ir švedų duetas, žlugo podiumo viltys

Lukas Snarskis

2023-01-07, 12:03 (atnaujinta 2024-06-03, 11:44)

0 komentarų

Dakaro ralis yra laikomas kaip pats sunkiausias išbandymas bet kuriam lenktynininkui. Tačiau bekelių lenktynės dažnai tampa ir tikru išbandymu technikai, kuri ne visada susitvarko su Dakaro pateikiamomis staigmenomis.

Elektrinių „Audi“ komandų košmaras Dakare – tęsiasi: trasoje sustojo ir švedų duetas, žlugo podiumo viltys

Saudo Arabijoje vykstančiose lenktynėse vakar tragišką dieną išgyveno „Audi“ komandos atstovai, kurie varžosi su elektriniais automobiliais. 212 greičio ruožo kilometre avariją patyrė Stephane Peterhanselio ekipažas, o jo šturmanas Edouardu Boulanger atsidūrė ligoninėje. Beveik toje pačioje vietoje avariją patyrė ir Carlosas Sainzas, kuris šiandien startavo gavęs daugiau nei 28 valandų baudą.

Lyg to „Audi“ komandai būtų negana, šiandien startavęs Mattias Ekstromas taip pat susidūrė su techninėmis problemomis. Bendroje įskaitoje švedas, kartu su savo šturmanu Fabianu Lurquinu, iki šiandienos rikiavosi penktoje pozicijoje.

Mattias Ekstromas / A.S.O./E.Vargiolu nuotr.

Įveikęs ketvirtąjį kelio punktą – švedų duetas sustojo. Dakaro organizatoriai skelbia, jog „Audi“ komandos atstovai susidūrė su techninėmis problemomis. M.Ekstromo teigimu, jis kol kas neįsivaizduoja kas atsitiko ir nežino kiek laiko reikės praleisti tvarkant automobilį.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas