Pranešimą dėl įtartinų asmenų Parko g. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo rugpjūčio 5 d. apie 18 val. Netrukus į įvykio vietą atvykęs Kelių policijos skyriaus ekipažas pastebėjo stovintį automobilį „Citroen“.

Šio automobilio vairuotojas – užsienio pilietis (gimęs 2000 m.) policijos pareigūnams aiškino atvažiavęs čia atlikti krovos darbų. Pareigūnams paaiškinus, kad taip statyti transporto priemonę, kaip pastarasis pastatė, negalima, vairuotojas jį pastatė leistinoje vietoje.

Patikrinus dokumentus, paaiškėjo, kad „Citroen“ neįregistruotas nustatyta tvarka, neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, jam neatlikta valstybinė techninė apžiūra, o pateiktas užsienio šalyje išduotas vairuotojo pažymėjimas sukėlė įtarimų dėl galimų klastojimo požymių. Policijos pareigūnų įtarimus išsklaidė Vilniaus oro uosto užkardos pareigūnai – jie patvirtino, kad pateiktas dokumentas yra galimai klastotė.

Dvidešimt trejų metų amžiaus „Citroen“ vairuotojui už Kelių eismo taisyklių pažeidimus surašytas administracinio nusižengimo protokolas bei pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 300 str.).

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas