Šis sprendimas veiks su BMW ir „Mini“ prijungtais automobiliais, o tuo siekiama išsklaidyti su elektra varomais automobiliais susijusį nerimą ir supaprastinti perėjimą prie ekologiškesnės ateities.

Neabejotinai išskirtinė funkcija yra įrankis „Electric Vehicle Analysis“. Ši išmani funkcija naudoja jūsų realaus vairavimo duomenis ir imituoja, kaip elektrinis modelis tiktų jūsų gyvenimo būdui. Programėlė išanalizuoja bent 200 kelionių ir 2 000 km važiavimo duomenis, atskleisdama, kiek kelionių būtų galima įveikti vienu įkrovimu su pasirinktu elektriniu BMW.

Tai virtualus bandomasis važiavimas, sukurtas siekiant išspręsti nerimą dėl ridos ir suteikiantis galimybę apčiuopiamai susipažinti su elektrinio mobilumo praktiškumu.

Bendrovė planuoja išplėsti elektromobilių analizės įrankio galimybes, įtraukiant įžvalgas apie įkrovimo infrastruktūros prieinamumą ir reikiamą įkrovimo laiką. Šie papildymai leis dar aiškiau įsivaizduoti, kaip sklandžiai elektrinis BMW galėtų įsilieti į mūsų kasdienį gyvenimą.

„Elektromobiliai yra pasirengę tapti daugelio žmonių kasdienio gyvenimo dalimi – jie tiesiog dar nėra to išbandę“, – pažymi pardavimų strategijos ir skaitmeninimo skyriaus vyresnysis viceprezidentas Dirkas Wiedmannas. „Mūsų programėlėje pateikta elektromobilių analizė padeda klientams priimti pagrįstą sprendimą dėl kito automobilio jėgainės.“

Be elektrinių transporto priemonių analizės, BMW ir „Mini“ patobulino savo programėles ir įdiegė funkcijų rinkinį, skirtą pagerinti kelionių planavimo patirtį. Dabar galima nustatyti maršruto nuostatas, pavyzdžiui, vengti mokamų kelių ar keltų, tiesiogiai programėlėje, o šios nuostatos automatiškai sinchronizuojamos su automobilio navigacijos sistema.

Elektromobilių vairuotojai į savo maršrutus netgi gali įtraukti atskiras įkrovimo stoteles ir gauti pranešimus apie šalia įkrovimo stotelių esančius patogumus, taip dar labiau sumažindami nerimą dėl ridos ir pagerindami bendrą vairavimo patirtį.

BMW ir „Mini“ programėlės, kuriomis visame pasaulyje naudojasi 13 mln. vartotojų, siūlo daugybę ne tik su elektromobiliais susijusių funkcijų. Šios aplikacijos leidžia maksimaliai išnaudoti šiuolaikines ryšio galimybes – nuo nuotolinio automobilio užrakinimo ir atrakinimo iki jo būsenos patikrinimo ir kelionės tikslų siuntimo į navigacijos sistemą.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas