Kai kurie automobilių gamintojai jau keičia savo pagrindinį fokusą ir ieško alternatyvių sprendimų, kurie galėtų padidinti jų kuriamų modelių populiarumą. Tačiau tokių problemų neturi Kinijos bendrovė BYD, kuri liepos mėnesį užfiksavo naują rekordą.

Kinijos automobilių milžinė per praėjusį mėnesį pardavė 342 383 elektrifikuotus automobilius, o į šią kategoriją patenka hibridiniai, iš tinklo įkraunami hibridiniai ir visiškai elektriniai modeliai. Tiesa, nors tai yra naujas BYD rekordas, tačiau grynai elektrinių transporto priemonių pardavimai sumažėjo 10 proc. ir siekė maždaug 130 tūkst.

Hibridiniai automobiliai ir toliau įgauna pagreitį, o jų pardavimai liepos mėnesį siekė daugiau nei 210 tūkst. Į šį skaičių įtraukiami iš tinklo įkraunami hibridiniai BYD modeliai. Tai yra 67 proc. daugiau nei praėjusiais metais ir 8 proc. daugiau nei birželio mėnesį. Verta pastebėti, jog elektrifikuotų automobilių BYD šiemet pardavė 30 proc. daugiau nei 2023 metais.

Pranešama, jog per pirmuosius septynis 2024 metų mėnesius BYD pardavė 1 955 366 elektrifikuotų transporto priemonių, t. y. 29 proc. daugiau nei per tą patį praėjusių metų laikotarpį. Tiesa, didžioji dalis Kinijos bendrovės pardavimų yra sugeneruojami vietinėje rinkoje, mat už šalies ribų per liepą buvo parduota tik kiek daugiau nei 30 tūkst. automobilių.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas