Šių metų Gudvudo greičio festivalyje „Polestar“ pademonstravo naująjį „Polestar 6 BST Concept“ koncepcinį automobilį. Festivalyje jis prisijungė prie „Polestar 2“ ir „Polestar 3“ bei „Polestar 4“ visureigių.

Žvelgiant į bendrovės naujienos nuotraukas, nesunku pastebėti, jog „Polestar 6 BST Concept“ dizainas panašus į kitų kompanijos modelių dizainą – firminiai priekiniai ir galiniai žibintai, taip pat aštrios ir agresyvios linijos.

„Polestar“ neatskleidė jokių techninių detalių, tačiau panašu, kad tai yra visiškai veikiantis automobilis. Gudvudo festivalio metu jis įveikė beveik 2 kilometrų ilgio trasą, kylant į garsiąją įkalnę. Verta pastebėti, jog „Rimac Nevera“ šiuo metu yra greičiausio įkalnės įveikimo rekordininkas, tačiau abejojame, kad „Polestar“ sieks pagerinti pastarąjį rekordą.

Bet kokiu atveju naujasis konceptas puikiai iliustruoja, ką sugeba „Polestar“. Bedrovės atstovai atskleidė, kad tam tikrus „Polestar 6 BST“ koncepto aspektus įgyvendins savo būsimuose automobiliuose. Tiesą sakant, „Polestar 6“ sukurtas kartu su „Polestar 5“ ir yra pagrįstas ta pačia „Polestar Performance Architecture“ (PPA) architektūra.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas