„Honda“ ir „Sony“ nusiteikę pakeisti automobilių rinką: netrukus pademonstruos bendrą produktą, kuris pasiūlys dar neregėtų galimybių

Lukas Snarskis

2022-12-21, 07:25 (atnaujinta 2024-06-03, 11:51)

0 komentarų

Technologijos keičia daugelio mūsų kasdienius įpročius, o tuo pačiu keičia ir įrenginių savybes. Jeigu prieš daugelį metų automobilis buvo tik susisiekimo priemonė, tai šiandien tai yra gerokai daugiau nei tik didelė dėžė su keturiais ratais. JAV elektromobilių milžinė „Tesla“ siekia vartotojams suteikti vis daugiau galimybių, tačiau Elono Musko kompaniją ketina perspjauti „Honda“.

„Honda“ ir „Sony“ nusiteikę pakeisti automobilių rinką: netrukus pademonstruos bendrą produktą, kuris pasiūlys dar neregėtų galimybių

Automobiliuose vis dažniau galima rasti įvairių papildomų funkcijų, kurios ne tik supaprastina vairavimą, tačiau ir suteikia papildomų galimybių. Japonijos bendrovė „Honda“ visa tai ketina pakelti į visiškai naują lygį, o norimų rezultatų bus siekiama su technologijų bendrove „Sony“. Šių dviejų kompanijų tikslas – pasiūlyti neišdildomą programinės įrangos galimybių paketą ateities automobiliams.

Sausio 5-8 dienomis Las Vegase įvyks kasmetinė technologijų paroda, kurioje dalyvaus tiek „Sony“, tiek ir „Honda“ vadovai, o čia ketinama pademonstruoti pirmuosius bendro darbo rezultatus. „Sony“ atstovai jau spėjo pasidalinti ir reklaminiu klipu, kuriame skelbiama apie sausio 4 dieną įvyksiančią spaudos konferenciją.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas