„Honda“ jau ruošiasi 2022 metų sezonui: pristatytas legendinio „Civic“ analogas, kuris nustebins savo sportiškumu

Lukas Snarskis

2021-10-04, 16:45 (atnaujinta 2024-06-03, 11:52)

0 komentarų
„Honda“ jau ruošiasi 2022 metų sezonui: pristatytas legendinio „Civic“ analogas, kuris nustebins savo sportiškumu

Dar rugpjūčio mėnesį naujoji „Acura“ patvirtino netikėtą „Integra“ automobilių prekinio ženklo sugrįžimą, tačiau ženklo šeimininkė, bendrovė „Honda“, iš tikrųjų yra pirmoji, kuri atgaivino minėtą automobilių serijos pavadinimą. Susipažinkite su painiu pavadinimu pavadintu, naujuoju, 2022 metų „Honda Integra“ - kompaktišku kinų sukurtu sedanu, pagamintu iš karto po vienuoliktos kartos „Civic“ modelio.

Naujoji „Integra“, „kilusi“ iš bendros, kelis gamintojus vienijančios įmonės „Guangqi Honda“, įsikūrusios Kinijos Liaudies Respublikoje. Naujasis elektromobilis bus surenkamas Guangdžou, tuo tarpu giminingoji „Civic“ - „kilusi“ iš Uhano gamyklos, priklausančios bendrai įmonei „Dongfeng Honda“. Abiejų automobilių stiliai iš esmės yra identiški, tačiau naujoji „Acura“ versija atrodo švelnesnė dėl plonesnių matricinių LED priekinių žibintų, kurie papildo šiek tiek didesnes groteles su korio stiliaus raštu.

Pokyčiai matomi ir naujojo „Acura“ modelio galinėje dalyje, kur galiniai šviesos diodų žibintai atrodo ryškesni ir užima mažiau vietos bagažinės dalyje. Dvigubi išmetimo vamzdžiai ir subtilus bagažinės dangčio spoileris prisideda prie „Honda Integra“ jaunatviškos išvaizdos, kaip ir dirbtinis difuzorius, kurį padalija įmontuotas rūko žibintas. Šviežios spalvos, tokios kaip „Emerald Blue“ ir „Fiery Yellow“, atskiria jį nuo įprasto „Civic“ modelio, taip pat kompanija sukūrė ir naujų ratų dizainų, kurių skersmuo siekia iki 18 colių.

Straipsnio rašymo metu dar nėra pateiktų automobilio interjero vaizdų, manome, kad salonas iš esmės bus „perkeltas“ iš „Civic“ modelio. Varikliai kol kas taip pat yra paslaptis, nors „240 Turbo“ ženklelis ant bagažinės dangčio rodo, kad automobilis turi 240 niutnometrų variklį, o būtent tokį 1,5 litro keturių cilindrų variklį kuria „Civic“, kuris per CVT perkelia 180 AG į priekinius automobilio ratus. „CN-spec Integra“ variante rasite šešių greičių mechaninę pavarų dėžę, panašią, kaip „Civic“ hečbeke.

„Honda“ naujojo „Integra“ modelio prekybą ketina pradėti iki šių metų pabaigos, o kainų informacija bus paskelbta artimiausiu metu. Vertėtų paminėti ir tai, jog kitąmet turėtų būti pristatytas ir penkių durų „Acura Integra“ variantas.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas