Išskyrus krosoverį „F-Pace“, visi „Jaguar“ modelių gamoje esantys automobiliai nebegaminami. Tačiau iš salonų jie dings tik kitais metais. JLR sukaupė dabartinės modelių linijos atsargų, siekdama sklandžiai pereiti nuo dabartinės modelių linijos prie naujosios.

„Jaguar“ siekia iškelti savo prekės ženklą į aukštesnį segmentą, kad galėtų konkuruoti su „Aston Martin“, „Bentley“ ir kitais visiškai prabangiais prekių ženklais.

Šiais metais JLR generalinis direktorius Adrianas Mardelis sakė, kad išskirtinės „Jaguar“ platformos leis markei „grįžti prie savo DNR“. Paskutinės kartos „Jaguar“ turėjo bendrą pagrindą su įvairiais „Range Rover“ modeliais.

Kalbant apie dizainą, JLR kūrybos vadovas Gerry McGovernas teigė, kad bus atpažįstamų užuominų iš labai mėgstamų klasikinių markės modelių, tačiau naujoji karta nebus kitų modelių kopija.

„Jaguar“ siekia tapti prabangiu visiškai elektriniu prekės ženklu, kurio pirmojo naujos kartos BEV koncepcija bus pristatyta dar šių metų gruodžio mėnesį, o specialus renginys įvyks Jungtinėse Valstijose..

Tikimasi, kad būsimą „Jaguar“ automobilių linija bus suskirstyta į tris segmentus. Pirmasis jų – GT. Skelbiama, jog pirmasis šio prekės ženklo elektromobilis bus pradėtas gaminti 2025 metais. Jis bus sukurtas ant visiškai naujos, tik „Jaguar“ gaminamos platformos, vadinamos JEA.

Tai ketverių durų, galbūt su nuožulniu fastback stogu, bent jau vidutinio dydžio, galbūt didesnis automobilis. JLR teigė, kad GT bus galingiausias serijinis automobilis markės istorijoje.

Bendrovė taip pat turėtų pristatyti elektrinį vidutinio dydžio krosoverį, kurio debiuto laukiama 2026 metais, o 2027 metais bus pristatytas ir didelis krosoveris.

Kaip jau minėjome, vidutinio dydžio krosoveris „F-Pace“ bus vienintelis „Jaguar“, kuris išliks iki kitų metų. Tiesa, tikėtina, kad jis gali sulaukti atnaujinimo, kuris įvyktų 2026 metais.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas