Netoli Seulo esančiame Inčono mieste užsidegė „Mercedes-Benz EQE“ elektrinis automobilis. Požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje pastatyta transporto priemonė iš pradžių pradėjo skleisti baltus dūmus, o po kelių sekundžių pradėjo liepsnoti. Apie tai plačiau skaityti galite paspaudę čia.

Vis dažniau pasirodant pranešimams apie degančius elektrinius automobilius – sujudimas Pietų Korėjoje. Pranešama, jog pirmadienį šios šalies pareigūnai susitiko aptarti elektromobilių saugos ir klausimo, ar reikalauti, kad automobilių įmonės atskleistų akumuliatorių tiekėjus.

Pranešama, kad susitikimui, kuriame taip pat dalyvauja transporto ir pramonės ministerijos bei nacionalinė priešgaisrinė agentūra, vadovauja šalies aplinkos viceministras, o vyriausybė netrukus turėtų paskelbti naujas taisykles.

Šiandien, antradienį, transporto ministerijos pareigūnai surengs derybas su automobilių gamintojais, įskaitant „Hyundai Motor Group“, „Mercedes-Benz“ ir „Volkswagen Group“, kad aptartų pasiūlymą nurodyti elektromobiliuose naudojamų akumuliatorių markes, pranešė žiniasklaida.

Žiniasklaidoje paskelbti dešimčių apdegusių automobilių, iš kurių per gaisrą stovėjimo aikštelėje liko tik metaliniai rėmai, vaizdai paskatino vartotojų baimę dėl elektromobilių, kuri tikriausiai padidėjo, nes Pietų Korėjoje daug žmonių gyvena daugiabučiuose, po kuriais dažnai įrengtos stovėjimo aikštelės.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas