Elono Musko pranešimas, paskelbtas socialiniame tinkle „X“, nutraukė spekuliacijas, kad „Model Y“ šiais metais sulauks esminio atnaujinimo. Šie gandai pasigirdo po to, kai JAV bendrovės atstovai pristatė atnaujintą „Model 3“ sedano versiją. Daugelis manė, kad „Model Y“ paseks jos pavyzdžiu.

Reaguodamas į šią situaciją, E. Muskas paaiškino, kad nors „Tesla“ nuolat tobulina savo transporto priemones, reguliariai jas atnaujindama, artimiausiu metu „Model Y“ didelio atnaujinimo nenumatoma. Jis taip pat pabrėžė, kad net prieš šešis mėnesius įsigytas „Model Y“ tik šiek tiek skirsis nuo visiškai naujo modelio, nes bendrovė nuolat stengiasi tobulinti savo gaminius atnaujindama programinę įrangą ir atlikdama nedidelius patobulinimus.

Toks požiūris leidžia elektromobilių gamintojui išlaikyti nuoseklią ir tobulėjančią produktų liniją, nereikalaujant dažnų didelių kapitalinių remontų.

Verta pastebėti ir tai, jog E.Muskas pasidalino informacija po to, kai pasirodė pranešimai apie galima „Model Y“ modelio gamybos mažinimą „Tesla“ gamykloje Šanchajuje. Nors visame pasaulyje elektrinio krosoverio paklausa tebėra didelė, pranešama, kad Kinijos rinkoje paklausa šiek tiek sumažėjo, todėl spėjama, jog bendrovė gali keisti gamybos apimtis.

Nepaisant to, kad šiais metais nebus atliktas esminis atnaujinimas, „Tesla“ ir toliau dominuoja elektromobilių rinkoje su savo „Model Y“, kuris tapo geriausiai parduodamu automobiliu visame pasaulyje. Transporto priemonės populiarumą lemia jos našumo, nuotolio ir praktiškumo derinys, todėl ji yra patraukli daugeliui vartotojų.

„Tesla“ sprendimas atidėti „Model Y“ atnaujinimą kai kuriuos gali nustebinti, tačiau jis atitinka bendrovės siekį nuolat tobulėti ir diegti naujoves. Teikdama pirmenybę laipsniškiems atnaujinimams ir patobulinimams, „Tesla“ gali užtikrinti, kad jos transporto priemonės išliktų elektromobilių rinkos lyderės pozicijoje ir nereikėtų dažnai ir trikdančiai jas atnaujinti.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas