Kinijoje nuo gamybos linijos pradėjo riedėti pirmieji sukomplektuoti „Nio Onvo L60“ modeliai. L60 yra debiutinis naujojo „Nio“ prekės ženklo „Onvo“ modelis. „Onvo“ turėtų siūlyti kiek žemesne kaina pasižyminčias transporto priemones, lyginant su kitais „Nio“ modeliais.

„Onvo“ prezidentas Ai Teichengas pirmąjį „Onvo L60“ pristatė „Nio F2“ gamykloje NeoParke. Per artimiausias 36 dienas ketinama nuvažiuoti 20 tūkst. km su šiuo automobiliu tam, kad įsitikinti, jog modelis iš tiesų yra paruoštas pristatyti klientams.

Nors L60 yra pirmasis „Onvo“ automobilis, tai jau 12-asis „Nio“ modelis, kuris dalijasi gamybos procesais ir įranga su pagrindiniu prekės ženklu. Siekiant užtikrinti kokybę, „Onvo L60“ jau atlikta daugiau kaip 5 tūkst. bandymų procedūrų, kurių metu, pasak prekės ženklo atstovų, sukaupta 6,77 mln. nuvažiuotų kilometrų.

Dabar, kai prasidėjo masinė gamyba, pagaliau turime pirmą išsamų „Onvo L60“ interjero vaizdą, kuriam, atrodo, didelę įtaką padarė „Tesla Model 3“ su vienu dideliu jutikliniu ekranu prietaisų skydelio viduryje.

Ekranas yra 17,2 colio įstrižainės ir pasižymi 3K raiška. Galinėje dalyje, kaip matote, taip pat yra 8 colių ekranas. „Onvo L60“ sumontuota „Onvo Sound“ garso sistema turi 18 garsiakalbių ir palaiko „Dolby“ garsą. Salone įrengtas aplinkos apšvietimas su 16 iš anksto nustatytų temų.

„Onvo“ prekės ženklas oficialiai pristatytas dar gegužės 15 dieną, o L60 turėtų būti paruoštas prekybai jau rugsėjo mėnesį. Pardavimai prasidės rugsėjo pabaigoje, o pristatymai prasidės praėjus savaitei po starto – todėl „Onvo“ dabar intensyviai gamina automobilius, kuriuos pristatys pirmiesiems klientams.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas