Suomio atsisveikinimas su „Tesla“ drebina internetą: pasipiktinęs elektromobilio savininkas rado išradingą būdą juo atsikratyti

Lukas Snarskis

2021-12-25, 13:25 (atnaujinta 2024-06-03, 11:52)

0 komentarų
Suomio atsisveikinimas su „Tesla“ drebina internetą: pasipiktinęs elektromobilio savininkas rado išradingą būdą juo atsikratyti

„Tesla“ elektromobilių kokybe ir jų remonto kainomis yra patenkinti tikrai ne visi. Tai labai aiškiai iliustravo suomis Tuomas Katainenas, kuris likus savaitei iki švenčių, nusprendė itin originaliai išreikšti savo nepasitenkinimą remonto kainomis, kurios jam buvo pateiktos.

T.Katainenas aštuonerius metus vairavo „Tesla Model S“ elektrinį automobilį, tačiau vieną dieną sulaukė nemalonių žinių. Automobilio prietaisų skydelyje užsidegė piktogramos, kurios aiškiai signalizavo apie gedimą.

2013 metų „Tesla Model S“ servisą pasiekė tik vilkiko pagalba, o vėliau paaiškėjo, jog vienintelė opcija sutvarkyti automobilį – pakeisti jo bateriją. Ir tai neatrodytų kaip didžiulė problema, tačiau tokių darbų kaina, įskaitant naują akumuliatorių, siekė maždaug 20 tūkst. eurų. Tiesa, atsižvelgiant į transporto priemonės amžių, tai galėjo būti ne vienintelė problema, kuri būtų tvarkoma T.Kataineno automobilyje.

Žvelgiant į suomio sukurtą vaizdo įrašą, akivaizdu, kad jis nebuvo patenkintas tokiais įkainiais. T.Katainenas nusprendė atsisveikinti su savo automobiliu, o tai padarė itin originaliu būdu. Buvusiame karjere, pasitelkęs 30 kg dinamito, jis tiesiog susprogdino „Tesla“ sukurtą elektromobilį. Negana to, automobilyje puikavosi ir kompanijos vadovo Elono Musko lėlė.

„YouTube“ platformoje patalpinto vaizdo įrašo pabaigoje suomis pripažįsta, kad niekada nesijautė taip gerai vairuodamas šį elektromobilį, kaip jautėsi po jo susprogdinimo. T.Katainenas atkreipė dėmesį ir į tai, jog jis tikriausiai yra pirmasis pasaulyje žmogus, kuris susprogdino JAV bendrovės elektromobilį.

Vos per savaitę šis vaizdo įrašas jau sulaukė daugiau nei 3 mln. peržiūrų. Verta pastebėti ir tai, jog T.Kataineno viena iš veiklų yra susijusi su sprogmenimis, todėl įgyvendinti tokią atsisveikinimo su „Tesla Model S“ procedūra jam neturėjo būti didžiulis iššūkis. Vaizdo įrašo pabaigoje matyti, kad iš šio automobilio iš esmės nieko neliko - tik krūva nuolaužų.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas