„Tesla“ vairuotojai vykdo linčo teismą: parkavimas įkrovimo vietoje gali atsirūgti

Evioni.lt

2023-02-05, 07:52 (atnaujinta 2024-06-03, 11:51)

0 komentarų

Kadangi vis daugiau žmonių įsigyja elektromobilius (EV), darosi dar aiškiau, jog viešojo greitojo įkrovimo stotelių tinklo plėtra pasaulyje turi vykti kaip įmanoma greičiau. Tai paliudytų ir JAV gyvenantys „Tesla“ savininkai, kurie turi prieigą prie gamintojo plėtojamo „Supercharger“ tinklo bei jau spėjo savo kailiu pajusti šios problemos pasekmes.

„Tesla“ vairuotojai vykdo linčo teismą: parkavimas įkrovimo vietoje gali atsirūgti

Nors Valstijose „Supercharger“ tinklas skaičiuoja tūkstančius stotelių, jo pajėgumų vis tiek nepakanka. Situaciją papildomai blogina gudručiai, kurie taip reikalingas įkrovimo vietas įsigudrina naudoti nemokamam parkavimui, o ne baterijos pildymui. Tad per jų užstatytus elektromobilius įsikrauti negalintys vairuotojai sugalvojo originalų būdą atkeršyti – į niekadėjų „Teslas“ įkišti krovimo laido kištuką ir aktyvuoti krovimą.

Juk sąžinė sako, kad jei kas nors stovi prie „Tesla Supercharger“ stotelės, bet elektromobilio nekrauna, turėtumėte jiems padėti, tiesa? Galbūt šie vairuotojai tiesiog skubėjo ir visiškai pamiršo prijungti automobilį prie elektros tinklo? Jie turbūt nusimintų, jeigu grįžę suprastų, jog jų „Tesla“ taip ir nebuvo pradėta krauti...

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas