Vokiečius ir toliau siutina JAV elektromobilių gamintojas: surengtas protestas, mesti itin sunkūs kaltinimai

Lukas Snarskis

2023-03-26, 14:25 (atnaujinta 2024-06-03, 11:51)

0 komentarų

JAV elektromobilių gamintoja „Tesla“ vis labiau artėja prie numatytų gamybos pajėgumų Berlyne esančioje gamykloje. Vokietijos mieste atidaryta gamykla buvo atidaryta dar 2021 metais, o maksimalios gamybos apimtys čia gali pasiekti 5 000 elektromobilių per savaitę.

Vokiečius ir toliau siutina JAV elektromobilių gamintojas: surengtas protestas, mesti itin sunkūs kaltinimai

Vokietijoje esanti „Tesla“ gamykla nuolat susiduria su įvairiausiomis problemomis, nepaisant to, kad gamybos apimtys pagaliau artėja prie užsibrėžtų tikslų. Šią savaitę, vietiniai gyventojai, kurie protestuoja prieš „Giga Berlin“ veiklą, surengė dar vieną išpuolį. Pranešama, jog protestuotojai užpuolė Berlyno centre esančią „Tesla“ parduotuvę.

Pranešama, kad pagrindinė protestuotojų išpuolio priežastis – didžiulis „Giga Berlin“ vandens suvartojimo lygis. Tarp tokio nepasitenkinimo išraiškų priežasčių minima ir tai, kad norint pastatyti „Tesla“ elektromobilių gamyklą buvo iškirstas vietinis miškas. Skelbiama, kad įsiutę vokiečiai į „Tesla“ parduotuvės vitrinas mėtė dažų bombas, taip pat klijavo plakatus, nukreiptus prieš bendrovę.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas