Vokietijos milžinė BMW sudrebins automobilių rinką: Las Vegase bus pristatyta naujiena, kurios daugelis laukė jau ne vienerius metus

Lukas Snarskis

2022-11-06, 14:45 (atnaujinta 2024-06-03, 11:51)

0 komentarų

Kaip ir įprasta, 2023 metai prasidės kasmetine technologijų paroda „CES 2023“, kuri, kaip ir įprasta, įvyks Las Vegase. Daugelis bendrovių jau dabar ruošia įspūdingiausias savo naujienas, o tarp jų išvysime ir Vokietijos automobilių milžinės BMW šedevrą.

Vokietijos milžinė BMW sudrebins automobilių rinką: Las Vegase bus pristatyta naujiena, kurios daugelis laukė jau ne vienerius metus

Vokietijos bendrovės atstovai prieš keletą dienų užsiminė apie koncepcinį „Neue Klasse“ modelį, tačiau, dabar aiškėja, kad prie jo buvo dirbama jau kuris laikas. Apie šį automobilį pirmąkart šnekama buvo dar šių metų pradžioje, o jau kitų pradžioje BMW pagaliau jį pademonstruos ir gyvai.

BMW pasirinko CES kaip pristatymo vietą, tačiau galime būti tikri, kad dar iki oficialios renginio pradžios internete pasirodys nemažai informacijos. Patvirtinimas buvo gautas per trečiojo ketvirčio pajamų pokalbį, kai BMW finansų direktorius pasakė, kad bendrovė iš tikrųjų į parodą ketina atgabenti koncepcinį „Neue Klasse“ modelį.

Deja, tačiau Las Vegase galime taip ir neišvysti viso automobilio vaizdo. BMW gali pademonstruoti tik dalį savo naujojo šedevro – tai gali būti jo interjeras, o galbūt tik eksterjeras. Ir nors „Neue Klasse“ kausto nemažai dėmesio, tačiau konkretūs BMW planai iki šiol nėra žinomi. Šis elektromobilis turėtų būti aprūpintas nauja platforma, kuri bus skirta tik elektrinius variklius turintiems automobiliams, todėl ir pavadinimas yra visiškai neįprastas vokiečių milžinės produktams.

Naujoji platforma yra dar lankstesnė nei dabartinės, ji leidžia naudoti skirtingą ratų bazę ir skirtingus kėbulo stilius. „Neue Klasse“ automobiliai turi būti aerodinamiškesni, kad padidėtų jų diapazonas, o proporcijos bus kiek kitokios nei įprastai – bendrovė nori maksimaliai padidinti vidaus erdvę.

Akumuliatorių blokuose bus naudojami nauji cilindriniai elementai, o 6-osios kartos elektros varikliai bus mažesni ir galingesni su ženkliai pagerintu jų efektyvumu. Sudėjus visa tai, BMW žada 30 procentų pagerinti nuvažiuojamą atstumą, palyginti su ankstesniais modeliais.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas