Kinijos technologijų bendrovės „Xiaomi“ vadovas Lei Junas lankėsi Paryžiuje, kur bendravo su kompanijos gerbėjais. Jis neišvengė klausimų ir apie naująjį „Xiaomi SU7“ elektrinį automobilį, o vienas iš gerbėjų paklausė apie galimybę išvysti šią transporto priemonę Prancūzijoje.

„Mūsų tikslas – būti tarp penkių geriausių pasaulyje, todėl tinkamu laiku tikrai tapsime pasaulinio masto gamintojais“, – į klausimą apie galimą „Xiaomi“ elektromobilio debiutą Prancūzijoje atsakė L.Junas.

Kovo mėnesį bendrovė „Xiaomi Motors“ išleido savo pirmąją elektrinę transporto priemonę. „Xiaomi SU7| pozicionuojamas kaip „C klasės ekologiškų technologijų sedanas“ ir turi dviejų variklių ir vieno variklio variantus. Taip pat yra du skirtingi baterijų variantai – 73,6 kWh ir 101 kWh.

Tiems, kas nežino, pasakysime, kad birželio mėnesį bendrovė pardavė daugiau nei 10 tūkst. elektromobilių. Pranešama, kad „Xiaomi“ taip pat padidino gamybą, siekdami sutrumpinti laukimo laikotarpį.

Birželio mėnesį Kinijos kompanija paskelbė pradedanti dirbti dviem pamainomis, kad galėtų patenkinti rinkos poreikius. Per mėnesį planuojama pristatyti 10 tūkst. automobilių, o ilgalaikis tikslas iškeltas šiems metams – taip pat yra ambicingas. Bendrovė siekia per šiuos metus parduoti daugiau kaip 100 tūkst. vienetų.

Padidinus gamybos pajėgumus ir paspartinus „Xiaomi SU7“ pristatymą, iki šiol pristatyta daugiau kaip 30 tūks. vienetų. Pranešime taip pat spėjama, kad 100 tūkst. pristatymų tikslas gali būti pasiektas per šių metų lapkričio mėnesį. Taip pat tikimasi, kad bendrovė atidarys 220 naujų parduotuvių 59 Kinijos miestuose.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas