„Rossmann“ prisijungė prie programinės įrangos bendrovės SAP ir automobilių nuomos bendrovės „Sixt“. Apie šį sprendimą „Rossmann“, turinti daugiau nei 62 tūkst. darbuotojų ir daugiau nei 4,7 tūkst. filialų visoje Europoje, pranešė dar rugpjūčio 6 dieną.

Bendrovės atstovai teigė, kad nors tvarumo tikslais ir toliau naudos savo parke jau esančias „Tesla“ elektrinius automobilius, tačiau ateityje užsakydama transporto priemones ji kreipsis į kitus gamintojus ir rinksis jų modelius.

„Elonas Muskas neslepia savo paramos Donaldui Trumpui. D. Trumpas ne kartą klimato kaitą yra pavadinęs apgaule“, – pareiškime teigė bendrovės milijardieriaus įkūrėjo Dirko Rossmanno sūnus Raulis Rossmannas. „Toks požiūris smarkiai prieštarauja „Tesla“ misijai prisidėti prie aplinkos apsaugos gaminant elektromobilius.“

E. Muskas, kuris yra „Tesla“ generalinis direktorius, pritarė D. Trumpui jam priklausančiame socialiniame tinkle „X“, praėjus kelioms minutėms po to, kai buvęs prezidentas išgyveno pasikėsinimą nužudyti. Vėliau JAV bendrovės vadovas patvirtino, kad aukoja respublikonų kandidatą remiančiam superpolitinių veiksmų komitetui.

Pasak atstovo spaudai, „Rossmann“ šiuo metu turi 34 „Tesla“ elektromobilius savo tarnybinių automobilių parke, kurį iš viso sudaro 800 transporto priemonių. Bendrovė per metus įsigyja maždaug 180 naujų transporto priemonių.

Priminsime, jog Vokietijos programinės įrangos milžinė SAP anksčiau šiais metais paskelbė, kad nebesiūlys „Tesla“ transporto priemonių savo darbuotojams, motyvuodama svyruojančiomis kainomis, kurios apsunkina programinės įrangos bendrovės automobilių parko valdymą. Automobilių nuomos įmonė „Sixt“ taip pat teigė, kad dėl panašių priežasčių palaipsniui atsisakys „Tesla“ automobilių parko.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas