Kelininkai siunčia perspėjimą vairuotojams: kai kuriuose rajonuose – sudėtingos eismo sąlygos, reaguoti turėtų kiekvienas

Arnas Balčiūnas

2023-12-31, 11:22

0 komentarų

2023 metai artėja prie pabaigos. Prasidėjus paskutiniai šių metų dienai, daugelis lietuvių keliauja aplankyti savo artimuosius, tad kelininkai yra ne tik pasiruošę reaguoti į besikeičiančias oro sąlygas bei užtikrinti kelių pravažumą, bet ir dalijasi naudingais patarimais visiems šalies vairuotojams.

Kelininkai siunčia perspėjimą vairuotojams: kai kuriuose rajonuose – sudėtingos eismo sąlygos, reaguoti turėtų kiekvienas

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad sekmadienio rytą sudėtingesnės eismo sąlygos susidarė Tauragės, Telšių, Kretingos ir Radviliškio rajonuose. Čia eismo sąlygas sunkina vietomis susiformavęs plikledis.

Valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, tik mažesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos šiaurės ir šiaurės rytų Lietuvoje vietomis provėžotos, kai kur padengtos pažliugusio, prispausto sniego sluoksniu.

Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Pietų Lietuvoje ir Molėtų rajone lietus, vietomis dulksna, Ignalinos, Zarasų ir Joniškio apskrityse šlapdriba. Kitur be žymesnių kritulių.

Oro temperatūra nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas