Knygutė, kurią privalu turėti kiekvienam vairuotojui: gaukite kelių eismo taisyklių (KET) knygutę visiškai nemokamai, sužinokite kaip tai padaryti

Arnas Balčiūnas

2024-01-02, 07:30

0 komentarų

Siekiant užtikrinti saugų eismą keliuose yra pasitelkiamos įvairiausios priemonės, o viena pagrindinių – tai baudos už KET pažeidimus. Plačiau apie tai galite skaityti paspaudę čia. Tačiau prasidėjus naujiems metams yra svarbu žinoti ir apie KET pakeitimus.

Knygutė, kurią privalu turėti kiekvienam vairuotojui: gaukite kelių eismo taisyklių (KET) knygutę visiškai nemokamai, sužinokite kaip tai padaryti

Nuo vakar, sausio 1 dienos, įsigalioja svarbus pakeitimas, kuriuo numatoma, kad automobilius keliuose stabdyti ir jų techninę būklę tikrinti nuo šiol galės ne tik policijos pareigūnai, Lietuvos transporto saugos administracijos, o taip pat ir muitinės pareigūnai, tačiau kartu ir aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės pareigūnai.

Tačiau tai dar ne viskas. Nuo sausio 1 dienos įsigalioja ir gausybė sąvokų patikslinimų bei pakeitimų. Daugelis KET pakeitimų yra svarbūs ir juos privalo žinoti kiekvienas vairuotojas. Norite juos visuomet turėti savo telefone ar kitame įrenginyje? Dabar tai galima padaryti visiškai nemokamai.

Naujausia kelių eismo taisyklių knygutė dabar prieinama ir internete, o kiekvienas internautas ją gali atsisiųsti visiškai nemokamai. Norėdami tai padaryti – spauskite čia. KET knygutėje visa informacija pateikiama tvarkingai, su reikiamomis iliustracijomis ir visa informacija yra patvirtinta Lietuvos Respublikos Vyriausybės.

Verta pastebėti, jog ši KET knygutė turi ir savo turinį, kuriame viskas aiškiai sužymėta, o paspaudus ant norimo skilties – būsite iškart nukelti į atitinkamą puslapį. Tai užtikrina, kad visą informaciją pasieksite lengvai ir greitai. Kaip jau minėjome, nemokama KET knygutė prieinama paspaudus šią nuorodą.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas