Prieš keletą savaičių „Xiaomi” dukterinė kompanija „Ninebot”, kuriai priklauso ir puikiai žinomas „Segway” vardas, pristatė kartingą, pavadinimu „No. 9 Kart Pro”. Šiuo metu šis produktas jau yra pardavinėjamas Kinijoje už visai nemažą 8998 juanių (1131 euro) sumą.

Priežastis, kodėl bendrovė taip nekukliai įkainojo šį kartingą – dvejus metus trukęs kūrimo procesas, bendradarbiaujant su geriausiais lenktynininkais, ir net 33 000 su „No. 9 Kart Pro” nuvažiuotų kilometrų.

Kad „Ninebot” nemelavo, išduoda ir dizainas – kartingas aprūpintas dideliu galiniu aptaku, metaliniais lenktyniniais pedalais, LED lemputėmis, varžyboms pritaikyta priekine aerodinamine dalimi bei sutraukiama konstrukcija. „No. 9 Kart Pro” naudoja tokią pačią galinių ratų pavarą kaip ir sportiniai automobiliai.

„Ninebot” kūrinys, kaip ir dauguma „Xiaomi” genų turinčių produktų, yra išmanus – jį galima prijungti išmaniojo telefono aplikacijos ir valdyti įvairių funkcijų veikimą. Pavyzdžiui, galima įjungti specialų „Dinaminių posūkių” režimą, kuris, valdydamas vidinių ir išorinių ratų galią posūkiuose, reguliuoja pasukamumą. Taip pat galima rinktis iš 4 skirtingų greičio režimų – „Pradedančiojo” (8km/h), „Normalaus” (18km/h), „Sportinio” (28km/h) ir „Trasos” (37km/h).

Galinės ir priekinės dalies svorio santykis siekia 60:40. Tai padeda greičiau startuoti (geriau prispaudžiami galiniai varomieji ratai), o posūkiuose stabdant svorio centras pasislenka į priekį ir pasiekiamas idealus 50:50 santykis. Dviejų oru aušinamų elektrinių variklių galia siekia 2400W, kas padeda pasiekti maksimalų 37km/h greitį. 432Wh talpos baterijos pakanka 62 trasos, kurios ilgis siekia 400m, ratams.

„No. 9 Kart Pro” atkeliauja su keturiais 8W galios Bluetooth garsiakalbiais, tad trasoje bus galima klausytis savo mėgstamų dainų.

Šiuo metu kartingą galima įsigyti „Xiaomi Youpin” puslapyje, o pirkėjus jis pasieks jau rytoj, birželio 30 dieną.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas