Senas mokyklinis autobusas atgimė naujam gyvenimui, pamatykite kaip jis tapo įspūdingais namais ant ratų

Lukas Snarskis

2021-12-05, 15:45 (atnaujinta 2023-12-03, 15:31)

0 komentarų
Senas mokyklinis autobusas atgimė naujam gyvenimui, pamatykite kaip jis tapo įspūdingais namais ant ratų

Transporto priemonių pertvarkymas į namus ant ratų – šauni ir įdomi veikla! Esame matę nemažai šių gudrių transformacijų, dažnai įgyvendinamų naudojant paprastas, kasdieniškas transporto priemones. Tarp šauniausių mūsų matytų transformacijų yra buvęs Jeloustouno greitosios pagalbos automobilis, o vienas kompaktiškiausių variantų - „Toyota Sienna“ transformacija į namą ant ratų, su įtaisyta virtuvės kriaukle.

Turbūt radikaliausias pertvarkymas buvo „Fabulous Flamingo“ – kemperis, pagamintas iš apleisto orlaivio. O kaip mokykliniai autobusai? Na, jų didžiulis dydis puikiai tinka šiam darbui, ir tai paskatino Kaylee ir Nathaną paversti vieną autobusą jaukiu mažu namu ant ratų.

Ypatingas ir unikalus faktas šios automobilio transformacijos atveju yra tas, kad Nathanas ir Kaylee darbą atliko be jokios profesionalios pagalbos. Nathanas turi ketverių metų darbo gamybinėje dirbtuvėje patirtį. Nepaisant šio fakto, vaikinas namo ant ratų apžvalgoje minėjo, kad daug naujų dalykų išmoko paties darbinio proceso metu.

„AlternativeHouse“ „YouTube“ kanale parodytame name ant ratų itin praktiškai išnaudojama turima erdvė. Puoštas medinėmis grindimis, sienomis ir lubomis, iš vidaus šis namas ant ratų atrodo kaip tikri namai. Svarbu ir tai, kad spintelės, kriauklė, šaldytuvas ir net lubiniai šviestuvai yra tokio pat dydžio, kaip ir bet kokiame standartiniame name.

Toks optimalus pertvarkymas tikrai kelia įspūdį! Namo ant ratų viduryje taip pat įrengta pertvara, kuri atskiria miegamąją ir dušo / tualeto erdvę nuo svetainės / virtuvės zonos. Jei šiuo metu patys dirbate prie panašaus projekto, galite naudoti tokį sprendimą kaip savo namo ant ratų išplanavimo šabloną! Tuo tarpu Kaylee, Nathano ir jų auksaspalvio retriverio gyvenimo nuotykius naujame namelyje ant ratų galite sekti jų „Instagram“ paskyroje.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas