Teniso legenda sulaukė įspūdingos „Mercedes“ dovanos: pasigrožėkite išskirtiniu automobiliu ir sužinokite kam jis bus panaudotas

Lukas Snarskis

2022-09-29, 16:10 (atnaujinta 2023-12-03, 15:24)

0 komentarų

Teniso legenda Rogeris Federeris laikomas vienu geriausiu žaidėju, kada nors žengusiu į teniso kortus. Praėjusį savaitgalį jis oficialiai baigė karjerą, per kurią pasiekė ne tik įspūdingų pergalių, bet ir dažnai buvo asocijuojamas su prestižiškiausiais pasauliniais ženklais, tarp kurių ir „Mercedes-Benz“.

Teniso legenda sulaukė įspūdingos „Mercedes“ dovanos: pasigrožėkite išskirtiniu automobiliu ir sužinokite kam jis bus panaudotas

„Mercedes“ siūlo platų spalvų asortimentą kaip „Designo“ pritaikymo programos dalį, tačiau šis geltonos, teniso kamuoliuko, atspalvis nėra viena iš jų. Taip yra todėl, kad ši speciali ir vienetinė „AMG GT 4-Door“ versija buvo sukurta specialiai R.Federeriui. Įspūdingai atrodantis modelis yra specialiai pagamintas šiai teniso legendai, norint pagerbti jo karjeros pabaigą.

Be spalvos, „AMG GT“ taip pat turi R.Federerio „RF“ logotipą. Nesunku nuspėti, jog tai yra geriausia šio AMG modelio versija – naujasis „GT63 S E-Performance“ hibridas, aprūpintas 4,0 litrų V-8 ir elektriniu varikliu ant galinės ašies, kad pasiektų stulbinančius galios rodiklius. Skelbiama, jog šio „Mercedes“ šedevro galia siekia 620 kW. Ir nors tokio automobilio norėtų daugelis, tačiau R.Federeris juo naudotis neketina.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas