Turbūt didžiausias kuriozas šiemet: naujausio BMW nuotraukoje matomas „Mercedes-Benz“

BMW

Lukas Snarskis

2021-03-22, 11:30 (atnaujinta 2023-12-03, 17:44)

0 komentarų
Turbūt didžiausias kuriozas šiemet: naujausio BMW nuotraukoje matomas „Mercedes-Benz“

Praėjusį mėnesį vokiečių automobilių gamintoja „BMW“ išleido oficialų pranešimą spaudai, kuriame aprašė, kaip naujųjų elektrinių automobilių - „iX“ ir „i4“ - gamybai reikalinga elektra bus išgaunama, naudojant hidroelektrines vietinėse upėse. Įprastai kartu su pirmosiomis užuominomis spaudai automobilių gamintojai pademonstruoja ir pirmąsias realaus produkto nuotraukas, kurias padaro samdomi fotografai. Tačiau panašu, kad šįkart „BMW“ pasamdė ne patį geriausią…

Žiūrint į „iX“ visureigio priekinio bamperio keleivio pusę matyti gan įkyrus atspindys, o priartinus nekyla jokių abejonių, kad atspindyje ne kas kita, o „Mercedes-Benz“ automobilis - panašus į sąlyginai naują „C“ ar net „E“ klasės modelį. Tikėtina, kad tai paties fotografo automobilis, kurį jis priparkavo gerokai per arti fotografuojamo „iX“. Blizgūs automobilių dažai kuo puikiausiai atspindi aplinką ir neretai sukuria fotografams papildomų problemų, tad redaguojant nuotraukas reikia būti itin atidiems.

Tai gali nutikti bet kam, tačiau vien faktas, kad pirmoje viešai paskelbtoje naujojo visureigio nuotraukoje atsispindi vieno didžiausių konkurentų produktas yra gana juokingas.

Jei netyčia praleidote, „BMW iX“ elektrinis visureigis debiutavo praėjusios savaitės pabaigije - „xDrive50“ versija, turinti 493 arklio galias ir galinti nuvažiuoti maždaug 480km viena įkrova kainuos nuo maždaug 70 tūkst. eurų, o kiek silpnesnį „xDrive40“ variantą bus galima gauti už šiek tiek virš 60 tūkst. eurų. Taip pat buvo pristatytas „i4“ elektra varomas sedanas, turėsiantis 523 arklio galias ir maždaug 480km maksimalų nuvažiuojamą atstumą.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas