„Red Bull“ komanda vis dar pirmauja F1 čempionate, tačiau jų persvara nėra tokia didelė kaip pernai. Analogiškoje situacijoje atsidūręs ir šios ekipos lyderis Maxas Verstappenas. Jis dabar pripažįsta, kad jo komandą jau lenkia kai kurie varžovai.

Olandas atskleidė, jog „Red Bull“ žino, jog komandai reikia atlikti nemažai darbų tam, kad pagerintų esamą situaciją, kai rugpjūčio pabaigoje bus atnaujintas „Formulės 1“ sezonas.

Pirmą kartą nuo 2020 metų, t. y. nuo sezono prieš M. Verstappenui iškovojant savo pirmąjį pasaulio čempiono titulą, „Red Bull“ komanda po Belgijos GP, paskutinio etapo prieš vasaros pertrauką, ketverias lenktynes pabaigė neiškovodami nei vienos pergalės.

M. Verstappenas, kuris dėl baudos už starto vietą startavo 11-as, ir komandos draugas Sergio Perezas Spa-Francorchamps trasoje finišavo ketvirtoje ir septintoje vietose. Šios lenktynės baigėsi dramatiška Lewiso Hamiltono pergale, kuris ant aukščiausio laiptelio užlipo po George‘o Russello diskvalifikacijos.

Reikėtų nepamiršti ir „McLaren“ lenktynininko Oscaro Piastri ir „Ferrari“ atstovaujančio Charleso Leclerco, kurie taip pat finišavo aukščiau nei „Red Bull“ komandos atstovai.

Kadangi „McLaren“ ir „Mercedes“ šį sezoną pasiekė didelių laimėjimų ir pasidalijo paskutines keturias pergales, M.Verstappenas užsiminė, kad „Red Bull“ akivaizdžiai nebeturi greičiausio F1 bolido.

„Manau, kad jie mus lenkia“, – „Sky Sports F1″ sakė olandas. „Tai priklauso nuo situacijos. Kartais „McLaren“, kartais „Mercedes“.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas