Silverstone įsikūrusiai „Aston Martin“ ekipai nepavyko padaryti panašaus žiemos pertraukos šuolio į priekį kaip praėjusį F1 sezoną, kai ji trumpam tapo artimiausia „Red Bull“ varžove trasoje, tačiau išliko viena iš penkių geriausių čempionato komandų pagal tempą.

Kaip ir praėjusį sezoną, „Aston Martin“ nuolatinio tobulėjimo lenktynėse pradėjo atsilikti ir, nors išlieka penktoje turnyrinės lentelės vietoje, vasaros pertraukos metu ketvirtoje vietoje esanti „Mercedes“ turi jau net 193 taškų pranašumą.

„Tikėjomės, kad būsime maždaug penkta greičiausia komanda pagal lenktynių tempą, ir manau, kad tai patvirtinome pirmosiose lenktynėse su galbūt šiek tiek geresnio pasirodymo kvalifikacijoje užuominomis“, – pirmąją šių metų „Formulės-1“ sezono pusę vertino M.Krackas.

„Aston Martin“ vadovas portalui Motorsport.com sakė, kad, jo nuomone, prasti varžovų rezultatai pasitarnavo praėjusį sezoną ir sudarė įspūdį, kad komanda yra geresnėje situacijoje nei buvo iš tikrųjų. Jis taip pat pripažino, kad ekipai daromas spaudimas siekti rezultatų.

M.Krackas tikino, kad komandai dar reikia šiek tiek laiko, jog galėtų išanalizuoti visus turimus duomenis ir tuomet bus galima imtis reikiamų veiksmų.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas