„Alfa Romeo F1 Team Stake“ ir „Williams“ ruošiasi atversti 2024 sezono kortas: paaiškėjo, kada įvyks komandų naujienų pristatymas

Lukas Snarskis

2023-12-23, 10:31 (atnaujinta 2024-06-03, 11:45)

0 komentarų

2023 metų F1 sezonas dovanojo gausybę rekordų ir emocijų, o pasibaigus Abu Dabyje vykusioms lenktynėms turėjome vos vieną nežinomąjį. Jau aišku, kad Loganas Sargeantas lieka „Williams“ ekipoje dar vienam sezonui, o dabar komandos pradeda intensyvius pasiruošimo darbus artėjančiam sezonui.

„Alfa Romeo F1 Team Stake“ ir „Williams“ ruošiasi atversti 2024 sezono kortas: paaiškėjo, kada įvyks komandų naujienų pristatymas

Iki 2024 metų sezonui liekant vis mažiau laiko – komandos intensyviai ruošiasi naujajam F1 sezono startui. Šiandien paaiškėjo, jog vasario 5 dieną sulauksime naujienų iš dviejų komandų – tai „Williams“ ir „Alfa Romeo F1 Team Stake“. Abi ekipos ketina surengti savo spaudos konferencijas.

Jau žinoma, jog „Sauber“ ketina pademonstruoti 2024 metų sezonui skirtą bolidą, tačiau „Williams“ planai išlieka neaiškūs. Vertėtų prisiminti, jog ši komanda dar prieš šio sezono startą surengė spaudos konferenciją, kurios metu pademonstravo tik tam tikras naujojo automobilio dizaino detales ir papasakojo apie tolimesnę organizacijos kryptį. Ar analogiškas žingsnis bus žengtas ir vasarį – kol kas nėra aišku.

Priminsime, jog pirmieji bandymai, prieš 2024 „Formulės 1“ sezono startą, įvyks vasario 21 – 23 dieną. Jie bus surengti Bahreine. Taip pat, „Williams“ dar gruodžio pradžioje paskelbė, jog kitą sezoną komandos garbę ir toliau gins Loganas Sargeantas, su kuriuo sutartis pratęsta dar vienam sezonui. Plačiau apie tai skaityti galite paspaudę čia.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas