Las Vegase bus pademonstruoti naujausi įkrovimo sprendimai: „Zerova Technologies“ pademonstruos ir naująjį 480 kW DC įkrovimo stotelę

Arnas Balčiūnas

2024-01-06, 13:21 (atnaujinta 2024-06-03, 11:50)

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia, kuomet Las Vegase įvyks kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje išvysime daugybę naujienų. Šiemet daugiausiai dėmesio turėtų būti skirta dirbtinio intelekto ir automobilių rinkos sprendimams.

Las Vegase bus pademonstruoti naujausi įkrovimo sprendimai: „Zerova Technologies“ pademonstruos ir naująjį 480 kW DC įkrovimo stotelę

Sausio 9-12 dienomis įvyksiančioje technologijų parodoje turėtumėme išvysti nemažai naujų sprendimų, o Las Vegase vyksiančioje parodoje dalyvaus ir „Zerova Technologies“ bendrovė. Šio gamintojo atstovai ketina pristatyti naujausius elektromobilių įkroviklius, o didžiausia naujovė – 480 kW DC įkrovimo stotelė.

„Zerova Technologies“ ketina pademonstruoti „DQ480“ įkrovimo stotelės modelį. Čia žadama iki 480 kW galia, o toks įkroviklis gali gerokai sutrumpinti laukimo laiką, o bauginančias valandas paversti vos keliomis minutėmis. Vieno arba dviejų 21,5 colių medijos ekranų galimybė gali atrodyti pernelyg efektingas priedas, tačiau jis taip pat turėtų padėti valdyti šią stotelę. Kabelių valdymo sistema „Swing Bar“ padės išspręsti dažnai nepatogias įkrovimo kabelių tvarkymo problemas.

Las Vegase įvyksiančios parodos metu bus pademonstruoti ir „DZ360“ ir „DZ480“ bokštai, kuriuos galima įsigyti su „Megawatt Charging System (MCS)“ jungtimi, skirta didelėmis baterijomis aprūpintiems elektromobiliams, kurie, esant pakankamam jų kiekiui, gali tiekti iki 3,84 megavatų.

Pranešama, jog „Zerova“ įkrovikliai palaiko "“ntelligent Dynamic Power Sharing“ ir ISO15118, taip pat OCPP 2.0. Tai reiškia, kad čia gali būti panaudotos pačios įvairiausios elektromobilių įkrovimo laidų jungtys - CCS1, CCS2, NACS, GBT ir „CHAdeMO“.

„Zerova“ taip pat ketina pristatyti ir daugiau įvairių elektromobiliams skirtų naujienų, o tarp jų – 30 kW prie sienos montuojamas įkroviklis, nešiojami modeliai ar autonominiai krovimo sprendimai, skirti montuoti gyvenamuose namuose. Teigiama, kad šie sprendimai palaikys ir „Plug-in-Charge“ ir „Autocharge“ funkcijas, kas suteiks papildomo patogumo naudotojams.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas