Koks dar lustų trūkumas? Vienas automobilių ženklas fiksuoja neįtikėtinai gerus rezultatus, sužinokite koks

Lukas Snarskis

2021-12-12, 10:00 (atnaujinta 2023-12-03, 15:31)

0 komentarų
Koks dar lustų trūkumas? Vienas automobilių ženklas fiksuoja neįtikėtinai gerus rezultatus, sužinokite koks

Automobilių pramonė patiria rimtų problemų mikroschemų tiekimo srityje, reikalingoje naujų transporto priemonių gamybai. Daugelis automobilių gamintojų turėjo pristabdyti arba sulėtinti gamybą savo gamyklose, o „Škoda“ net sustabdė gamybą Čekijoje iki šių metų pabaigos. Nepaisant to, „Lamborghini“ - kitas „Volkswagen“ grupei priklausantis prekės ženklas - per pirmuosius devynis šių metų mėnesius klientams pristatė rekordiškai didelį kiekį automobilių.

„Lamborghini“ išdidžiai paskelbė, kad nuo šių metų sausio iki rugsėjo pabaigos pasiekė rekordines pardavimų apimtis – net 6 902 prekinio ženklo modelių vienetai buvo pristatyti klientams visame pasaulyje. Šis rezultatas reiškia, jog automobilių pristatymų augimas - itin didelis - jis siekia net 23 procentus, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, o 2020 m. rezultatas, savo ruožtu, buvo 6 procentais didesnis nei automobilių gamintojo fiksuotas rezultatas tu pačiu metu 2019 metais (iki koronaviruso pandemijos). Turėdama daugybę naujų automobilių užsakymų, „Lamborghini“ įsitikinusi, kad pasieks dar vienus rekordinius transporto priemonių pardavimų metus.

Vadinamasis EMEA regionas (Europa, Viduriniai Rytai ir Afrika) išliko svarbiausia „Lamborghini“ pardavimų kryptimi – per pirmuosius tris metų ketvirčius pristatyti 2 622 vienetai, t.y. 17 proc. daugiau, palyginti su 2020 m., o Azijos ir Ramiojo vandenyno regionui pristatyti 1873 automobiliai - tai yra 28 proc. daugiau, nei pernai.

Tikriausiai nenustebsite sužinoję, kad „Lamborghini Urus“ išliko geriausiai parduodamu super automobilių prekės ženklo modeliu – per pirmuosius devynis metų mėnesius klientams visame pasaulyje buvo pristatyti 4085 modeliai šio modelio vienetai. „Huracan“ buvo antras pagal populiarumą modelis su 2 136 pardavimais (28 proc. daugiau nei 2020 m.), o „Aventador“ liko trečias, šio automobilio pristatymai šiemet kol kas siekia 681 vienetą.

Pastarojo modelio rezultatai, „Lamborghini“ teigimu, yra stabilūs, atsižvelgiant į „Aventador“ modelio amžių. „„Lamborghini“ prekės ženklas yra nepaprastai tvirtoje padėtyje, turėdamas platų ir labai pageidaujamą modelių asortimentą visuose V10, V12 tipo varikliuose ir visureigiuose „Urus“, - komentuoja Stephanas Winkelmannas „Lamborghini“ generalinis direktorius ir pirmininkas.

„Bendrovė ne tik atlaikė įvairias problemas per pastaruosius 18 mėnesių, bet ir toliau išlaikė savo pardavimo apimčių augimą, o tai liudija apie mūsų produktų portfelio stiprumą, nuolatinį „Lamborghini“ markės patrauklumą visame pasaulyje ir mūsų verslo strategiją bei prekiautojų mūsų automobiliais tinklą“.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas