Paaiškėjo naujų detalių apie M.Schumacherio gydymą: legendinis vokietis buvo vežiojamas „Mercedes“ automobilyje, paaiškėjo, kokios to priežastys

Arnas Balčiūnas

2023-12-28, 16:07

0 komentarų

Septyniskart „Formulės 1“ čempionas Michaelis Schumacheris prieš 10 metų slidinėdamas Alpėse patyrė sunkią galvos traumą. Nuo to laiko jis yra saugomas nuo žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio. Legendinio lenktynininko būklės nekomentuoja ir šeimos nariai.

Paaiškėjo naujų detalių apie M.Schumacherio gydymą: legendinis vokietis buvo vežiojamas „Mercedes“ automobilyje, paaiškėjo, kokios to priežastys

2013 metų gruodį M.Schumacheris griuvo ir susitrenkė galvą į akmenį, kuomet leidosi nuo šlaito nepažymėtoje trasos dalyje. Po šio tragiško įvykio – informacijos apie vokiečio būklė yra itin mažai, o įvairios spekuliacijos bei gandai pasirodė itin retai. Tačiau dalelė informacijos retkarčiais vis dėlto pasirodo.

Remiantis naujausiais pranešimais, M.Schumacheris buvo vežiojamas „Mercedes AMG“ automobiliu bandant stimuliuoti jo smegenų dalis. Bandymai buvo atliekami siekiant atkurti buvusiai „Ferrari“ ikonai pažįstamus garsus. Vokietis net du dešimtmečius lenktyniavo svarbiausiose automobilių sporto varžybose ir laimėjo rekordinius septynis „Formulės 1“ pasaulio čempiono titulus.

Apie atliktų bandymų rezultatus nėra pateikiama jokios informacijos. Kaip jau minėjome, 54-erių metų lenktynininko būklė yra kruopščiai slepiama, o jo žmona Corinna leido jį lankyti tik atrinktiems šeimos nariams ir draugams. Šeima nuolat ragina laikytis privatumo ir gerbėjams atskleidžia labai mažai informacijos.

Neseniai paaiškėjo ir tai, jog M.Schumacheriu rūpinasi net 15 gydytojų, masažuotojų ir padėjėjų sudaryta komanda. Būrys specialistu buvusiu lenktynininku rūpinasi jo namuose prie Ženevos ežero. Iš pradžių vokiečiui buvo sukelta dirbtinė koma, jam buvo atliktos kelios operacijos.

Neseniai apie savo brolį prakalbo ir Ralfas Schumacheris, kuris atskleidė, jog jam trūksta jo brolio.

„Man trūksta senų laikų Michaelio. Gyvenimas kartais būna neteisingas. Michaeliui visą gyvenimą labai sekėsi, bet tada įvyko šis tragiškas nelaimingas atsitikimas. Laimei, pažangiausi medicininiai sprendimai suteikia daug galimybių, tačiau niekas nebėra taip, kaip anksčiau", - atviravo vokietis.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas