„Lidl“ tęsia savo plėtrą ir netrukus dar vieno miesto gyventojus: jau po savaitės įvyks pirmosios „Lidl“ parduotuvės atidarymas šiame mieste

Pranešimas spaudai

2024-06-03, 12:03

0 komentarų

Prekybos tinklas „Lidl“ tęsia sparčią plėtrą ir birželio 10 dieną atidarys pirmąją parduotuvę Molėtuose, adresu Aplinkkelio g. 163B. Naujoji parduotuvė bus patogi tiek vietos gyventojams, tiek į Aukštaitijos ežerų kraštą vykstantiems poilsiautojams, duris ji atvers prie pat magistralinio kelio Vilnius–Utena. Greta parduotuvės prekybos tinklas įrengė išskirtines parkavimo vietas, kokių nėra prie jokios kitos „Lidl“ parduotuvės – specialias vietas automobiliams su valtimis.

„Lidl“ tęsia savo plėtrą ir netrukus dar vieno miesto gyventojus: jau po savaitės įvyks pirmosios „Lidl“ parduotuvės atidarymas šiame mieste

„Molėtų bendruomenė ir vykstantieji čia atostogauti itin dažnai klausdavo – kada gi čia duris atvers mūsų parduotuvė. Vasaros pradžia yra pats tinkamiausias metas atidarymui žinant, jog Molėtų rajonas yra tikras ežerų kraštas. Parduotuvė taip pat įsikūrė greta svarbaus magistralinio kelio. Klientai čia atras tiek vasarai, tiek kitiems metų laikams svarbių prekių už įprastą žemą „Lidl“ kainą. Atidarymo dieną taip pat surengsime šventę vietos bendruomenei“, – apsilankyti naujosios parduotuvės atidaryme Molėtuose kviečia „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Atidarymo dieną naujoji parduotuvė duris atvers 8 valandą, kitomis dienomis pirkėjų ji lauks nuo 7 iki 23 valandos. Parduotuvės komandą sudarys maždaug 30 darbuotojų.

Naujoji parduotuvė yra „Lidl“ klientams jau puikiai pažįstamo formato ir su pamėgtomis prekėmis, todėl apsipirkti joje bus galima itin greitai ir patogiai. Ypatingas dėmesys čia bus skiriamas poilsiautojų poreikiams – grilio mėgėjų asortimentui ir aktyvaus laisvalaikio prekėms. Parduotuvėje iš viso veiks 11 kasų: 5 įprastinės bei 6 savitarnos, iš kurių 3 – XXL dydžio. Šios kasos puikiai pritaikytos esant didesniems pirkiniams. Šalia parduotuvės veiks dvi greitojo įkrovimo elektromobilių stotelės.

Ežerų krašto parduotuvei – išskirtinis parkavimas ir šviežios žuvies rūkykla

Ežerų kraštu pramintame Molėtų rajone telkšo 242 ežerai. Todėl klientų patogumui šalia naujosios parduotuvės įrengtos ir išskirtines automobilių parkavimo vietos – jos skirtos transporto priemonėms su valtimis. Šios vietos yra dvigubai ilgesnės, jos bus pažymėtos specialiu ženklu.

Šalia parduotuvės taip pat bus galima įsigyti ir vietos žvejų gaminių – čia veiks žuvies rūkykla, kurioje vietos verslininkai siūlys įsigyti šviežiai rūkytų gaminių. Šioje vietoje rūkyta žuvimi buvo prekiaujama ir anksčiau, daugeliui tai buvo pamėgta vieta, tad prekybos tinklas nusprendė atnaujinti žuvies rūkyklos pastatus, kad ir toliau būtų galima prekiauti vietine žuvies produkcija.

Atidarymo proga – šventė bendruomenei ir nemokamos pramogos vaikams


Birželio 10 dieną „Lidl“ surengs 73 parduotuvės Lietuvoje ir pirmosios parduotuvės Molėtuose atidarymo šventę vietos bendruomenei. 8 valandą ryto, atidarant parduotuvę, klientai bus vaišinami gėrimais ir saldumynais, pirmieji pirkėjai dovanų gaus specialiai atidarymui pagamintus daugkartinius pirkinių maišelius. Atidarymo dieną pirkėjų taip pat lauks „Lidl“ produktų degustacijos.

Nuo 16 iki 20 val. atidarymo dieną pramogos lauks ir mažųjų. Prie parduotuvės bus įrengta oro pilis, mažųjų lauks animatoriai ir kitos atrakcijos. Visos šios pramogos bus nemokamos. Tiek mažieji, tiek kiti susirinkusieji taip pat nemokamai turės galimybę atsigaivinti „Lidl“ ledais.

Be visų pramogų atidarymo proga klientų lauks specialūs pasiūlymai tiek maisto, tiek ir ne maisto prekėms, kurie leis apsipirkti už jau įprastą žemą „Lidl“ kainą.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 72 „Lidl“ parduotuvės 27 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas