Laukia netikėtas susivienijimas? M.Verstappenas prakalbo apie galimybę lenktyniauti kartu su kitu F1 čempionu

Lukas Snarskis

2023-12-03, 22:10 (atnaujinta 2024-06-03, 11:45)

0 komentarų

Dar prieš pasibaigiant „Formulės 1“ sezonui, internete buvo pasirodę pranešimų, jog triskart pasaulio čempionas ir dabartinis „Red Bull“ komandos lyderis Maxas Verstappenas gali sulaukti netikėto komandos draugo – Fernando Alonso. Kaip bebūtų, tokios kalbos nepasitvirtino, tačiau šis duetas jėgas suvienyti gali visai kitur.

Laukia netikėtas susivienijimas? M.Verstappenas prakalbo apie galimybę lenktyniauti kartu su kitu F1 čempionu

Triskart „Formulė 1“ čempionatas Maxas Verstappenas norėtų ateityje lenktyniauti kartu su dabartiniu „Aston Martin“ pilotu Fernando Alonso. Olandas atskleidė, jog dar visai neseniai šnekėjo su F.Alonso apie galimybę suvienyti jėgas Le Mano 24 valandų lenktynėms.

„Kalbėjau apie tai su Fernando. Jis sakė, kad norėtų tai pakartoti tik su manimi. Taigi, pasakiau, kad tai būtų tikrai šaunu. Vienintelis dalykas yra tas, kad Le Mano lenktynėse daug ką lemia vairuotojo svoris. Aš esu gana stambus vairuotojas, todėl man reiktų rasti lengvesnių komandos draugų, kad tai kompensuočiau. Fernando yra lengvas, todėl būtų visai neblogai“, - atviravo M.Verstappenas.

M.Verstappenas šią idėją išsakė per neseniai vykusią kasmetinę „Honda“ padėkos dienos šventę „Twin Ring Motegi“ trasoje, kuomet gerbėjų buvo paklaustas, ar nesvarstytų galimybės pereiti į „IndyCar“. Neseniai trečią kartą iš eilės „Formulės 1“ čempionu tapęs olandas kalbėjo ir apie lenktyniavimą kituose čempionatuose.

„Tikrai norėčiau išbandyti „MotoGP“ motociklą. Man patinka SuperGT. Pernai teko išbandyti vieną iš jų, o tai buvo labai malonu. Super Formulės bolidai, jie labai gražūs. Tai greičiausi bolidai po „Formulės 1“, jie atrodo puikiai. Tačiau Le Mano lenktynes tikrai norėčiau įveikti. Jau esu ten buvęs, kai mano tėtis lenktyniavo Le Mano trasoje. Atmosfera ištvermės lenktynėse yra nuostabi - tiek daug žmonių, važiavimas naktį, saulėlydis. Manau, kad tai tikrai šaunu", - sakė M.Verstappenas.

Le Mano 24 valandų lenktynės kitąmet vyks birželio 15-16 dienomis, likus vos savaitei iki Ispanijos GP etapo. Priminsime, jog šios ištvermės lenktynės vyksta Sart trasoje, kuri laikoma viena ilgiausių pasaulyje, o jis ilgis siekia 13 629 metrus.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas