„Sauber“ komanda turi naują pavadinimą: tituliniu rėmėju tapo pernai prisijungusi bendrovė, kuri įgijo ir teises į komandos pavadinimą

Lukas Snarskis

2024-01-04, 07:15 (atnaujinta 2024-06-03, 11:45)

0 komentarų

„Formulės 1“ čempionate dalyvaujanti „Sauber“ komanda anksčiau buvo žinoma kaip „Alfa Romeo“. Nuo 2019 metų ši F1 ekipa naudojo būtent tokį pavadinimą, tačiau po 2023 metų sezono baigėsi sutartis ir dabar yra pristatomas naujas komandos pavadinimas.

„Sauber“ komanda turi naują pavadinimą: tituliniu rėmėju tapo pernai prisijungusi bendrovė, kuri įgijo ir teises į komandos pavadinimą

„Sauber“ atstovai surengė spaudos konferenciją, kurios metu paskelbė, jog komanda naudos „Stake F1“ pavadinimą. Šiuo vardu „Formulės 1“ ekipa bus žinoma 2024 ir 2025 metų sezonuose, prieš valdymą perimant „Audi“.

Verta pastebėti, jog po „Alfa Romeo“ kaip titulinio rėmėjo pasitraukimo, komanda praėjusių metų pabaigoje nurodė, kad ji vadinsis „Stake F1 Team Kick Sauber“. Tačiau prieš Naujuosius metus socialiniuose tinkluose pasirodžiusios mįslingos žinutės leido manyti, kad galimas ir kitas pavadinimas. Pasirodo, tokios kalbos buvo teisingos.

Lažybų, pramogų ir gyvenimo būdo bendrovė „Stake“ prie komandos prisijungė 2023 metais, o prieš prasidedant 2024 metų „Formulės 1“ sezonui buvo nuspręsta išplėsti savo paramą ir tapti tituliniu rėmėju.

„Praėjusį sezoną „Stake“ pradėjo savo kelionę į „Formulę 1“, o naujas prekės ženklo vaidmuo reprezentuojant „Stake F1“ komandą yra natūralus ir įdomus kitas žingsnis šiame kelyje", - kalbėjo komandos atstovas Alessandro Alunni Bravi.

Spaudos konferencijos metu pažymėta ir tai, jog „Stake“ ne tik sėkmingai pasinaudojo augančia „Formulės 1“ gerbėjų baze ir sustiprino savo bendruomenę, bet ir su šiuo sportu supažindino visiškai naują auditoriją. Tai, žinoma, yra naudinga ne tik komandai, bet ir visiems F1 dalyviams.

Vienas iš „Stake“ įkūrėjų Edwardas Cravenas pažymėjo ir tai, jog bendrovės vertybės puikiai dera su „Formulės 1“ vertybėmis.

„Skatinami aistros greičiui, naujovėms ir ribų peržengimui, dabar esame idealiai pasirengę iškelti komandą į neregėtas aukštumas nuo 2024 metų sezono ir vėliau", - sakė jis.

0 komentarų

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas