Prisijunkite
Prisijunkite
Atėjus pavasariui norisi lengvumo ne tik mintyse, bet ir lėkštėje. Tačiau tarp visų mitybos rekomendacijų bei dietų lengva pamesti galvą. Kaip išlaikyti balansą, kuomet mitybos patarimų – tūkstančiai, o apie tai, kokių produktų vengti, o kurių daugiau įtraukti į savo meniu, girdime kasdien?
Pavasarį norisi ne tik valgyti sveikiau, bet ir mažiau laiko skirti patiekalų gamybai. Suporuotų maisto produktų paslauga – puikus būdas suderinti šiuos iš pirmo žvilgsnio skirtingus dalykus.
„Mums svarbu pasiūlyti žmonėms sprendimą, kuris padėtų sutaupyti laiko ir supaprastintų maisto planavimą. „Vakarienės prenumerata“ suteikia galimybę iš anksto pasirinkti patiekalus, matyti jų sudėti ir visus reikalingus ingredientus gauti tiesiai į namus. Taip užtikrinant, kad vakarienė bus paruošta vos per pusvalandį, o tai reiškia daugiau laiko sau, šeimai ir poilsiui“, – sako „Vakarienės prenumerata“ direktorius Giedrius Latvėnas.
Profesionalų sukurti receptai
Vienas svarbiausių veiksnių, siekiant maitintis sveikai – kokybiški ir subalansuoti produktai.
„Vienas svarbiausių mūsų principų – produktų kokybė. Kiek įmanoma, renkamės sveikesnius, ekologiškus ingredientus, atsižvelgdami į tai, kas tuo metu prieinama rinkoje ir ką galime pasiūlyti už prieinamą kainą. Siekiame, kad kiekvienas patiekalas būtų ne tik skanus, bet ir pagamintas iš kokybiškų žaliavų“, – pasakoja G. Latvėnas.
Pasak jo, subalansuotą mitybą užtikrina ne tik kokybiški ingredientai, bet ir kruopščiai suplanuotas meniu.
„Meniu kuria maisto technologai – kvalifikuoti specialistai, kurie remiasi aiškiomis užduotimis ir kriterijais. Mes kartu su komanda formuluojame tikslus, pavyzdžiui, siekiame, kad patiekale būtų mažiau pridėtinio cukraus, druskos ar didesnė įvairovė ir skirtingų pasaulio virtuvių. Į tai specialistai atsižvelgia kuriant receptūras, kurios atitiktų skirtingus skonius ir įpročius“, – akcentuoja G. Latvėnas.
Padeda sutaupyti laiko bei pinigų
Vakarienės planavimas dažnai reikalauja daugiau laiko nei atrodo – reikia sugalvoti, ką gaminti, susirašyti produktus, nueiti į parduotuvę, o paskui dar pasirūpinti, kad niekas nesugestų ir neliktų nepanaudota.
„Mes siekiame šiuos etapus supaprastinti. Žmonės sutaupo laiko, nes nereikia nieko planuoti ar papildomai ieškoti, o produktai atkeliauja tiksliai tokiais kiekiais, kokių reikia konkrečiam patiekalui. Tai ne tik patogu, bet ir leidžia sumažinti išmetamo maisto kiekį bei sutaupyti pinigų“, – tvirtina G. Latvėnas.
Jis priduria, kad siekiant užtikrinti produkcijos šviežumą, itin svarbu pasirūpinti tinkamu transportavimu, kuris padėtų ne tik produktus pristatyti greitai, bet ir išlaikyti juos šviežius.
„Kadangi dirbame su šviežiais maisto produktais, labai svarbu užtikrinti pastovią temperatūrą visos logistikos metu – nuo mūsų sandėlio iki kliento durų. Tai padaryti mums padeda „DPD Fresh“ paslauga, kuriŠiuo atveju DPD Fresh sprendimas leidžia išlaikyti tinkamas sąlygas ir užtikrinti, kad maistas pirkėją pasiektų šviežias“, – pasakoja G. Latvėnas.
Puiki galimybė atrasti naujų skonių
G. Latvėno teigimu, suporuotų maisto produktų paslauga – itin naudingas sprendimas ne tik siekiant sutaupyti, bet ir norint išbandyti neragautus ir netradicinius patiekalus.
„Šiuo metu galima rinktis iš daugiau nei 800 receptų, todėl galime pasiūlyti itin plačią patiekalų įvairovę. Meniu nuolat atnaujinamas, receptai tobulinami, o kiekvieną savaitę klientai gali išbandyti vis naujus skonius – nuo klasikinių patiekalų iki įvairių pasaulio virtuvių ar vegetariško maisto“, – pasakoja G. Latvėnas.
Pasak jo, viena iš dažniausių priežasčių, kodėl žmonės vengia išbandyti naujus receptus – specifiniai ingredientai, kurių tenka ieškoti atskirose parduotuvėse arba pirkti didesniais kiekiais, nei reikia vienam patiekalui.
„Stengiamės, kad viskas būtų paprasta – siunčiame tik tuos ingredientus, kurių žmonės gali neturėti namuose. Aliejaus, druskos ar pipirų nepridedame, bet, jei recepte naudojami retesni prieskoniai ar padažai, juos visada įtraukiame. Tai leidžia išvengti nereikalingų pirkinių ir maisto likučių“, – tvirtina G. Latvėnas.
0 komentarų
Komentuoti ir diskutuoti gali tik registruoti portalo lankytojai. Kviečiame prisijungti prie mūsų bendruomenės ir prisijungti prie diskusijų!
Prašome prisijungti