Automobilio patikimumas yra svarbus turbūt daugeliui šiuolaikinių pirkėjų. Kai kurie sako, kad transport priemonės nėra tokios patikimos kaip anksčiau. Nors tiesa, kad šiuolaikinių automobilių gyvavimo ciklas yra trumpesnis nei kai kurių modelių, pagamintų nuo iki 1990 metų.

Tačiau kai kurie dabar parduodami nauji ar naudoti automobiliai yra pakankamai patikimi, kad jais būtų galima važinėti bent dešimtmetį ir iki 800 tūkst. kilometrų, o vidutiniškai – nuo 300 iki 500 tūkst. kilometrų. Kai šie automobiliai sugenda, daugelis jų neturi didelių problemų, o daugumą problemų palyginti lengva pašalinti.

Automobilių rinkoje gausu ir pavyzdžių, kai vieni automobiliai yra gerokai patikimesni už kitus. Galbūt taip yra dėl to, kaip jie buvo sukonstruoti, arba dėl to, kokios dalys buvo naudojamos juos surenkant. Vis dėlto faktas tas, kad jei norite automobilio, kuris būtų patikimas ir lengvas piniginei – reikėtų rinktis tokių reitingų lyderius.

10 patikimiausių automobilių istorijoje:

  1. Honda Civic. Potenciali maksimali rida: 480 tūkst. kilometrų.
  2. Toyota 4Runner. Potenciali maksimali rida: 480 tūkst. kilometrų.
  3. Lexus LS 400. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  4. Volvo 900. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  5. Mercedes-Benz W124. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  6. Jepp Cherokee. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  7. Toyota Camry. Potenciali maksimali rida: 400 tūkst. kilometrų.
  8. Honda Accord. Potenciali maksimali rida: 320 tūkst. kilometrų.
  9. Mitsubishi Lancer. Potenciali maksimali rida: 320 tūkst. kilometrų.
  10. Mazda Miata. Potenciali maksimali rida: 320 tūkst. kilometrų.

Tiesa, reikėtų nepamiršti, kad norint, jog turimas automobilis važiuotų kuo ilgiau – reikia jį ir tinkamai prižiūrėti. Tikėkimės, kad jei tinkamai juo rūpinsitės ir laikysitės įprastų techninės priežiūros užduočių, kai kas nors suges, tai bus nedideli dalykai arba tai bus dalykai, apie kuriuos jau žinojote, nes pastebėjote juos tikrindami. Bet kokiu atveju, taupykite pinigus ir venkite įstrigti kur nors kelio pakraštyje.

guest
0 Komentarai
Seniausi
Naujausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas